Naar de navigatie Naar de inhoud

Verzekeren na uw 65ste

Wat heeft u nu nodig, en wat niet?

Als u stopt met werken, is het ook goed om eens naar uw verzekeringen te kijken. Misschien dat u bepaalde dekkingen niet meer nodig heeft en zo geld kunt besparen. Maar het kan ook zijn dat u andere dekkingen of verzekeringen juist nu nodig heeft. Op deze pagina geven we u een aantal tips.

 
ouder stelt bekijk verzekeringspapieren

Pensioengeschillen? De beste Rechtsbijstandverzekering

Als u met pensioen bent wilt u een verzekering die daar rekening mee houdt. De Consumentenbond heeft de Rechtsbijstandverzekering in juni 2015 als beste getest. Ook omdat u zelf bepaalt waarvoor u juridische bijstand wilt hebben. Zo kunt u kiezen voor het onderdeel 'Pensioen en Sociale Zekerheid'. Dan bent u verzekerd van juridische hulp en advies bij conflicten over uw pensioen of uitkering.

 

Langer op reis, anders verzekerd

Bent u van plan te overwinteren aan een Costa? Of maanden onderweg te zijn met de camper?  Als u langer dan 60 dagen aaneengesloten naar het buitenland gaat, bent u niet gedekt door uw Doorlopende Reisverzekering. Met de Lang in het Buitenland Verzekering bent u wel wereldwijd verzekerd.

Geen lease-auto meer?

U heeft helaas afscheid moeten nemen van uw leaseauto  Als u nu een andere  auto koopt, moet u met een aantal zaken rekening houden.  U heeft immers geen bijtelling meer, maar wel meer kosten. Daar vertellen we u vanzelfsprekend meer over.

 

Uw aankopen verzekerd met uw Credit Card

Een creditcard is echt een uitkomst als u vaak op reis bent. U kunt er namelijk altijd en overal mee betalen, ook online. Met een creditcard heeft u altijd geld achter de hand voor onverwachte kosten, zoals voor een ziekenhuisopname. Heeft u iets gekocht waar iets mis mee is? Als u met uw creditcard betaalt, is uw aankoop 180 dagen gratis verzekerd. Tegen diefstal, verlies of beschadiging. Bij een Gold Card is dit zelfs 360 dagen. Dat geldt ook voor aankopen die u via internet doet.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Identificatiecode vergeten?

Maak eenvoudig een nieuwe code aan

Sneller inloggen en uw saldo bekijken met uw persoonlijke identificatiecode

Bent u uw identificatiecode vergeten? Maak dan in Internet Bankieren een nieuwe code aan en u kunt direct weer inloggen. Voor de Mobiel Bankieren app gebruikt u dezelfde code.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief