Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw vermogen na uw 65ste

Uw geld goed beschermd

Groot of klein, uw vermogen wilt u graag beschermen. Voor uzelf, voor uw kinderen of misschien omdat u het na wilt laten aan een goed doel. Daarom is het goed om te weten waar u rekening mee moet houden.

Schenken of nalaten?

Als u geld kunt missen, heeft u vast wel eens nagedacht wat u ermee wilt doen. U kunt bijvoorbeeld een bedrag schenken of nalaten. Schenken kunt u op verschillende manieren doen en er gelden veel regels bij. Vaak moeten u of de ontvanger daarbij belasting betalen. We hebben de vele mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Beleggen na uw 65ste

Oudere man is aan het online beleggen

Als u belegt, heeft u waarschijnlijk een doel. En het kan zijn dat uw doel is veranderd na uw 65ste. Dat u bijvoorbeeld minder risico wilt nemen. Als u belegt bij ABN AMRO kunt u zien of uw manier van beleggen nog past bij uw situatie en wensen. Dit doet u door online uw Beleggersprofiel te bepalen.  Op basis van uw beleggersprofiel kunt u dan voor de meeste passende vorm van beleggen kiezen.

De waarde van uw huis

Ouder stel pakt een verhuisdoos uit in nieuw huis

Misschien heeft uw eigen huis wel overwaarde. Dan kunt u die overwaarde gebruiken voor een extra hypotheek of een Flexibel Hypotheek Krediet. Maar het kan ook zijn dat u bij verkoop van uw huis met een restschuld komt te zitten. In beide gevallen is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Onze adviseurs helpen u graag de beste oplossing voor u te vinden.

Scheiden na uw pensioen

Ook op latere leeftijd komt scheiden steeds vaker voor. Verdrietig is dat bijna altijd. Maar u kunt u beiden veel problemen besparen door uw financiële zaken samen goed af te handelen. Daarom is het belangrijk om snel overzicht te krijgen over uw vermogen en andere financiële en verzekeringszaken. Een adviseur van ABN AMRO legt u graag uit wat de scheiding betekent voor uw geldzaken.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Identificatiecode vergeten?

Maak eenvoudig een nieuwe code aan

Sneller inloggen en uw saldo bekijken met uw persoonlijke identificatiecode

Bent u uw identificatiecode vergeten? Maak dan in Internet Bankieren een nieuwe code aan en u kunt direct weer inloggen. Voor de Mobiel Bankieren app gebruikt u dezelfde code.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief