Naar de navigatie Naar de inhoud

Wat is Preferred Banking?


Wat is het?

Preferred Banking is een speciale dienstverlening van ABN AMRO. U kunt kiezen voor een eigen adviseur en krijgt andere privileges. Gratis interactieve clinics en toegang tot Bijzonder-evenementen en de luxe Aspire Lounges op Schiphol bijvoorbeeld. Maar ook een Inzichtrapport en een Testament Optimalisatie Plan als u dat wilt. Bovendien houden we u op de hoogte met relevante artikelen over thema's rondom vermogen. Bij Preferred Banking heeft u een streepje voor.

Dit is een document waarin iemand verklaart wat er na het overlijden met zijn of haar nalatenschap moet gebeuren. Met een testament kan iemand dus afwijken van het wettelijk erfrecht. Een notaris stelt een testament op en meldt dit bij het Centraal Testamentenregister. Weet u niet of de overledene een testament had? U kunt dit navragen bij een notaris of bij het Centraal Testamentregister in Den Haag.

Voor wie?

Preferred Banking is er speciaal voor klanten met een vrij besteedbaar vermogen vanaf € 200.000,-. Dit geldt ook als u samen met uw partner dit vermogen heeft.

Heeft u een vrij besteedbaar vermogen van meer dan € 500.000,-? Voor u is er Private Banking.

Uw eigen adviseur

Uw vermogen is persoonlijk. Daarom kunt u beschikken over een eigen adviseur die u kent en met u meedenkt. Uw adviseur geeft u inzicht in uw vermogen en deskundig advies over het opbouwen en onderhouden ervan. Uiteraard op basis van uw situatie en wensen.

Heeft u geen behoefte aan een eigen adviseur? Geen probleem, u kunt 24/7 terecht bij een van onze adviseurs via 0900 - 92 19 (uitleg tarieven).

Financiële vraagstukken

U kunt bij een adviseur terecht met vragen als:

  • Hoe behaal ik meer rendement op mijn vermogen?
  • Kan ik beter sparen of beleggen?
  • Waar moet ik op letten bij het schenken van geld?
  • Hoe ziet mijn pensioen eruit?
  • Welke financiële risico's loop ik als ik arbeidsongeschikt word?
  • Wat gebeurt er als mijn partner overlijdt?
  • Hoe regel ik de vermogensoverdracht aan mijn kinderen?

Contact

  • Het Preferred Banking Service Center is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: 0900 - 92 19 (uitleg tarieven).

  • Adviesgesprekken zijn ook 's avonds en bij u thuis mogelijk.

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.