Naar de navigatie Naar de inhoud

Piloten in opleiding

De arbeidsmarkt voor piloten

Een opleiding tot verkeersvlieger is vrij kostbaar. Terwijl de kans op het direct vinden van een baan klein is. Het duurt gemiddeld 2,7 jaar voordat u als piloot aan de slag kunt. Op de langere termijn kan de kans op een baan groeien, onder andere doordat er ook piloten zijn die met pensioen gaan. Maar ook door de verwachting dat de vraag naar vluchten weer gaat toenemen. De vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers heeft de huidige arbeidsmarkt in Nederland en daarbuiten in kaart gebracht. Kijk daarvoor op wordpiloot.nl

Zoekt u een lening voor een pilotenopleiding?

Kortingen voor piloten in opleiding

Start u vóór 1 september 2016 een opleiding tot piloot? En heeft u vragen over de financiering van uw opleiding? Neem dan contact op met uw vliegschool. Vanaf 1 september 2016 kunt u bij ons geen lening meer aanvragen voor een pilotenopleiding.

Heeft u een bestaande Lening voor piloten?

Wilt u meer weten over uw bestaande Lening voor piloten? Of heeft u andere vragen? Kijk dan op de kenmerkenpagina voor alle specificaties, of neem contact op met de Pilotendesk.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met de Pilotendesk of maak online een afspraak via het afspraakformulier. Wij helpen u graag!

Pilotendesk

Bel voor vragen of vrijblijvend advies de Pilotendesk.

020 - 446 66 16