Naar de navigatie Naar de inhoud

Vermogen opbouwen

Tijdens uw pensioen heeft u meer tijd om leuke dingen te doen. Maar heeft u er dan ook het geld voor? Een AOW-uitkering en pensioen zijn samen vaak minder dan uw huidige inkomen. Als u later genoeg te besteden wilt hebben, kunt u zelf sparen of beleggen. Ook kunt u met banksparen fiscaal aantrekkelijk vermogen opbouwen.

De AOW (Algemene Ouderdomswet) is een basispensioen van de Rijksoverheid. Heeft u in Nederland gewoond of gewerkt? Dan ontvangt u AOW vanaf uw AOW-leeftijd tot uw overlijden.

Banksparen voor een aanvulling op uw inkomen

Wilt u later meer te besteden hebben? Met de Pensioenaanvulling zorgt u voor extra inkomen naast uw pensioen. U kiest zelf voor sparen met een vaste of variabele rente. Met banksparen bouwt u vermogen op tegen lage kosten en met mogelijk belastingvoordeel.

Zelf sparen of beleggen

Als u kiest voor gewoon sparen en/of beleggen heeft u meer vrijheid. U kunt altijd bij uw geld, terwijl het geld bij banksparen of een levensverzekering op een geblokkeerde rekening staat. Op deze manier kunt u ook vermogen opbouwen om later te gebruiken als aanvulling op uw inkomen of pensioen.

Advies over de opbouw van vermogen

U heeft een aantal mogelijkheden om vermogen op te bouwen voor later. Dit kan met onze bankspaarproducten en levensverzekeringen. Wilt u weten welk oplossing het beste bij u past? Onze adviseur neemt samen met u uw wensen en mogelijkheden door. Zo maakt u een verantwoorde keuze voor uw inkomen voor later.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we reizen!

Begin daarom nu al met sparen

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Als u straks stopt met werken, heeft u alle tijd voor die langgekoesterde wereldreis. Zorg voor voldoende budget, dus begin nu alvast met sparen.