Naar de navigatie Naar de inhoud

Vermogen opbouwen

Tijdens uw pensioen heeft u meer tijd om leuke dingen te doen. Maar heeft u er dan ook het geld voor? Een AOW-uitkering en pensioen zijn samen vaak minder dan uw huidige inkomen. Als u later genoeg te besteden wilt hebben, kunt u zelf sparen of beleggen. Ook kunt u met banksparen fiscaal aantrekkelijk vermogen opbouwen.

De AOW (Algemene Ouderdomswet) is een basispensioen van de Rijksoverheid. Heeft u in Nederland gewoond of gewerkt? Dan ontvangt u AOW vanaf uw AOW-leeftijd tot uw overlijden.

Banksparen voor een aanvulling op uw inkomen

Wilt u later meer te besteden hebben? Met de Pensioenaanvulling zorgt u voor extra inkomen naast uw pensioen. U kiest zelf voor sparen met een vaste of variabele rente. Met banksparen bouwt u vermogen op tegen lage kosten en met mogelijk belastingvoordeel.

Zelf sparen of beleggen

Als u kiest voor gewoon sparen en/of beleggen heeft u meer vrijheid. U kunt altijd bij uw geld, terwijl het geld bij banksparen of een levensverzekering op een geblokkeerde rekening staat. Op deze manier kunt u ook vermogen opbouwen om later te gebruiken als aanvulling op uw inkomen of pensioen.

Advies over de opbouw van vermogen

U heeft een aantal mogelijkheden om vermogen op te bouwen voor later. Dit kan met onze bankspaarproducten en levensverzekeringen. Wilt u weten welk oplossing het beste bij u past? Onze adviseur neemt samen met u uw wensen en mogelijkheden door. Zo maakt u een verantwoorde keuze voor uw inkomen voor later.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we op wereldreis

Hoeveel heeft u later te besteden?

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Fantaseert u wel eens over een wereldreis? Tijdens uw pensioen heeft u tijd. Maar misschien is uw inkomen dan lager dan u denkt. Ontdek dus hoe u nu inkomen kunt opbouwen voor later.