Naar de navigatie Naar de inhoud

Uitkering in termijnen ontvangen

Extra inkomen ontvangen met banksparen of een levensverzekering

Heeft u met banksparen of een levensverzekering vermogen opgebouwd om uw inkomen aan te vullen? Als u dit bedrag op een uitkerende bankspaarrekening of op een levensverzekering stort, ontvangt u een uitkering in termijnen. Bijvoorbeeld iedere maand, als aanvulling op uw inkomen of pensioen.

Extra inkomen met banksparen

Heeft u vermogen opgebouwd en wilt u dit laten uitbetalen in termijnen? Dit kan met de Leefrente. U ontvangt dan maandelijks een vast bedrag. U bepaalt zelf tot welke leeftijd u deze uitkeringen wilt ontvangen. De looptijd is afhankelijk van uw leeftijd bij de start van de uitkeringen en de hoogte van het bedrag.

Extra inkomen met een levensverzekering

Als u vermogen heeft opgebouwd voor later, kunt u dit op de Lijfrente Garantie Polis storten. U ontvangt per maand, kwartaal of (half)jaar een aanvulling op uw inkomen of pensioen. En u kiest zelf hoe lang u de aanvullingen wilt ontvangen. Levenslang of tot een afgesproken einddatum.

Advies over uw mogelijkheden

U heeft een aantal mogelijkheden om uw vermogen te laten uitkeren. Dit kan met onze bankspaarproducten en levensverzekeringen. Wilt u weten welk oplossing het beste bij u past? Onze adviseur neemt samen met u uw wensen en mogelijkheden door. Zo maakt u een verantwoorde keuze voor uw inkomen voor later.

Vergelijk de Leefrente met de Lijfrente Garantie Polis

LeefrenteLijfrente Garantie Polis
U betaalt afhandelingskostenU betaalt afhandelingskosten en administratiekosten aan de verzekeraar
U bepaalt op het moment van afsluiten de datum waarop de uitkeringen stoppenU kiest zelf voor een levenslange uitkering of een uitkering tot een bepaalde einddatum
Uw nabestaanden ontvangen de uitkeringen als u voor de einddatum overlijdtKiest u voor een einddatum, dan bepaalt u bij het afsluiten wat er met het geld moet gebeuren als u voor de einddatum overlijdt

Een lijfrente is een reeks vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen. U betaalt daarvoor periodiek of éénmalig een premie aan een verzekeringsmaatschappij of bank. Daardoor krijgt u extra inkomen vanaf een bepaald moment, bijvoorbeeld als u met pensioen gaat.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we reizen!

Begin daarom nu al met sparen

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Als u straks stopt met werken, heeft u alle tijd voor die langgekoesterde wereldreis. Zorg voor voldoende budget, dus begin nu alvast met sparen.