Naar de navigatie Naar de inhoud

Tarieven lening voor piloten augustus 2017

Geld lenen kost geld

Hieronder vindt u de rente van onze leningen voor piloten vanaf 1 augustus 2017.

 

Rentetarief rekening-courant krediet

Opslag bovenop gemiddeld eenmaands Euribor 6,45 %

 

Rentetarief maatwerkkrediet studenten

Looptijd Tarief
1 jaar 4,25 %
3 jaar 4,25 %

 

Rentetarief piloten in dienst van een vliegtuigmaatschappij

Looptijd Tarief
variabel 4,15 %
1 jaar 4,25 %
2 jaar 4,25 %
3 jaar 4,25 %
4 jaar 4,35 %
5 jaar 4,35 %
7 jaar 4,55 %
10 jaar 4,95 %

 

Variabele rente

Kiest u voor een variabele rente? Dan kan de rente veranderen. Stijgt de rente? Dan wordt uw krediet duurder omdat u meer rente betaalt. Daalt de rente? Dan wordt uw krediet goedkoper omdat u minder rente betaalt. De variabele rente is opgebouwd uit een variabel basistarief en een samengestelde opslag. Het basistarief is de gemiddelde 1-maands Euribor (bij een rekening courant) of de gemiddelde 3-maands Euribor (bij een lening). De opslag is samengesteld uit verschillende opslagdelen, namelijk een opslag voor de ontwikkelingen in kapitaalmarkten en kapitaalkosten, een individuele risico-opslag, een opslag voor doorlopende dienstverleningskosten en een winstopslag. ABN AMRO kan de opslag verhogen of verlagen als een of meer opslagdelen wijzigen. Als de bank de opslag verandert, dan laten we u dat van tevoren weten.

 

Aanvullende kosten


Soort provisie  U betaalt
Bereidstellingsprovisie (bij rekening-courant krediet)  0,25 % per kwartaal
Rentefixatieprovisie (bij maatwerkkrediet) 0,166% per kwartaal
Bereidstellingsprovisie betaalt u over het deel van uw rekening-courant-limiet, dat u (nog) niet heeft gebruikt. Deze provisie betaalt u omdat tegenover deze limiet ook kosten staan, zoals kapitaalkosten.

Rentefixatieprovisie betaalt u over dat deel van de lening dat u nog niet heeft opgenomen, maar waarover u wel kunt beschikken. U betaalt deze provisie omdat tegenover deze limiet ook kosten staan, zoals kapitaalkosten. U betaalt deze provisie iedere maand.

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze publicatie.