Naar de navigatie Naar de inhoud

U leent bij ons tegen een lage rente. Ontdek uw mogelijkheden. Kies de lening die bij u past en bereken direct uw maandbedrag.

Sluiten

Lage leenrente

U leent nu vanaf 5,2%

Onze rente is verlaagd

Lenen vanaf 4,7%

U leent bij ons tegen een lage rente. Ontdek uw mogelijkheden. Kies de lening die bij u past en bereken direct uw maandbedrag.

Lenen voor een auto

Koopt u een nieuwe auto? Meestal heeft u dan in een keer een groter bedrag nodig. Dit bedrag leent u al tegen een rente vanaf 4,7%. Dat maakt een lening interessanter. Meer over lenen voor een auto.

Lenen voor een verbouwing

Bent u toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Voor een verbouwing kan een lening een prima oplossing zijn. Soms kan het ook via uw hypotheek. Lees verder over lenen voor een verbouwing.

 

Kies het juiste maandbedrag

Als u een lening afsluit, kies dan het maandbedrag dat bij u past. Een laag maandbedrag lijkt bijvoorbeeld fijn, maar betekent een langere looptijd. Daardoor kost uw lening uiteindelijk meer. Bereken uw maandbedrag.

Vind een passende lening

De ene lening past beter bij u dan de andere. Een Persoonlijke Lening is geschikt voor 1 grote aankoop. Met een Flexibel Krediet kunt u vaker geld opnemen. Ontdek welke lening voor u geschikt is.

 

Advies over lenen

Heeft u een vraag over lenen? Voor persoonlijk vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht.  Telefonisch of op een bankkantoor. Laat u terugbellen voor persoonlijk advies over lenen.

Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening

Krediet
bedrag
Debet-
rentevoet
Jaarlijks
kosten-
percentage
Termijn
bedrag
(per maand)
Looptijd Totale
prijs
krediet
€ 10.000,- 6,0% 6,0% € 235,- 48 mnd € 11.236,-
€ 10.000,- 9,3% 9,3%  € 249,- 48 mnd € 11.926,-
€ 25.000,- 4,7% 4,7% € 227,- 144 mnd € 29.392,-
€ 25.000,- 8,5% 8,5%  € 274,- 144 mnd € 33.313,-

De gegevens in de tabel zijn een voorbeeld. Voor dit product is Europese standaardinformatie over Consumentenkrediet beschikbaar. De rente die u betaalt is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Bereken hier uw persoonlijk tarief. Ook als u een offerte aanvraagt krijgt u deze informatie gericht op u persoonlijk. Het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) is gelijk aan de rente en is maximaal 14%. Behalve de rente worden er geen extra kosten in rekening gebracht. De looptijd van een Persoonlijke Lening is minimaal 24 maanden en maximaal 144 maanden.

Vragen over Lenen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag en zondag van 9  tot 17.30 uur.

0800 - 024 07 19 (gratis)

Uw bestaande lening wijzigen?

U regelt het zelf via Internet Bankieren

lening aanpassen kan eenvoudig online

Wilt u wat meer kunnen lenen? Bijvoorbeeld omdat uw verbouwing duurder uitvalt? Of wilt u uw lening juist verlagen, beëindigen of op een andere manier wijzigen? U regelt het eenvoudig zelf via Internet Bankieren.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief