Lenen voor een auto

Tijd voor een andere auto?

De Persoonlijke Lening helpt u op weg

Tijd voor een andere auto? Als u even geen extra geld heeft, kan een lening helpen. Lees onze tips. 

 

Sparen of lenen voor een auto?

Met uw spaargeld  een andere auto kopen is het goedkoopst. Heeft u niet genoeg spaargeld? Dan kunt u lenen. Bekijk eerst hoeveel geld u elke maand kunt besteden. Kies dan uw lening. Gebruik hiervoor onze rekentool.

Let op de looptijd

Leen niet langer dan dat u uw auto gebruikt. Zo betaalt u straks niet voor een auto die u niet gebruikt. Met de Persoonlijke Lening leent u in één keer een groot bedrag. Tegen een vaste rente en looptijd. U weet dan dus precies hoeveel u elke maand betaalt en wanneer u uw auto heeft terugbetaald.

Rente vanaf 4,7%

Met een Persoonlijke Lening leent u al vanaf 4,7%. Hoeveel u betaalt, ligt aan hoeveel u leent. En aan uw persoonlijke situatie. Bereken zelf eenvoudig hoeveel rente u betaalt en wat dat kost. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen heeft u die al binnen 3 uur in uw mailbox.

Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening

Deze tabel is slechts een voorbeeld. Afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie en de hoogte van uw lening (het kredietbedrag) is de rente die u betaalt voor uw lening anders. Bereken uw rente of bekijk de verschillende rentetarieven voor de Persoonlijke Lening.

Kredietbedrag Maandbedrag Vaste debetrente/ Jaarlijks kostenpercentage Looptijd Totale prijs krediet
€ 10.000 € 192,86 5,9% 60 maanden € 11.572
€ 15.000 € 283,07 5,0% 60 maanden € 16.984
€ 25.000 € 468,35 4,7% 60 maanden € 28.101

De looptijd van een Persoonlijke Lening is minimaal 24 maanden en maximaal 144 maanden. Het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) geeft alle  kosten van het krediet weer. Behalve de rente worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Daarom geld lenen bij ABN AMRO

Goede voorwaarden

Van een scherpe rente tot kwijtschelding bij overlijden. Lees de voorwaarden.

8,7 voor gemak

Klanten geven onze leningen een 8,7 voor gemak op Independer.nl.

U kunt ons 24/7 bereiken

Heeft u vragen over geld lenen? We zijn altijd bereikbaar en helpen u graag.