Tijd voor een andere auto?

De Persoonlijke Lening helpt u op weg

Tijd voor een andere auto? Als u even geen extra geld heeft, kan een lening helpen. Lees onze tips. 

 

Sparen of lenen voor een auto?

Met uw spaargeld een andere auto kopen is het goedkoopst. Heeft u niet genoeg spaargeld? Dan kunt u lenen. Bereken eerst hoeveel u kunt lenen en wat het u elke maand kost. Dan ziet u ook welke lening bij u past.

Let op de looptijd

Leen niet langer dan dat u uw auto gebruikt. Zo betaalt u straks niet voor een auto die u niet gebruikt. Met de Persoonlijke Lening leent u in één keer een groot bedrag. Tegen een vaste rente en looptijd. U weet dan dus precies hoeveel u elke maand betaalt en wanneer u uw auto heeft terugbetaald.

Rente vanaf 4,4%

Met een Persoonlijke Lening leent u al vanaf 4,4%. Hoeveel u betaalt, ligt aan hoeveel u leent. En aan uw persoonlijke situatie. Bekijk onze rentetarieven, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening

Deze tabel is slechts een voorbeeld. Afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie en de hoogte van uw lening (het kredietbedrag) is de rente die u betaalt voor uw lening anders. Bekijk de verschillende rentetarieven voor de Persoonlijke Lening.

Kredietbedrag Maandbedrag Vaste debetrente/ Jaarlijks kostenpercentage Looptijd Totale prijs krediet
€ 10.000 € 191,00 5,6% 60 maanden € 11.450
€ 15.000 € 280,00 4,6% 60 maanden € 16.779
€ 25.000 € 464,00 4,4% 60 maanden € 27.834

De looptijd van een Persoonlijke Lening is minimaal 12 maanden en maximaal 144 maanden. Het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) geeft alle  kosten van het krediet weer. Behalve de rente worden er geen extra kosten in rekening gebracht. De jaarlijkse kosten zijn minimaal 4,4% en maximaal 9,7%.

Daarom geld lenen bij ABN AMRO

Goede voorwaarden

Scherpe rente en meer terugbetalen kost u niets extra. Lees de voorwaarden.

8,8 voor gemak

Klanten geven onze leningen een 8,8 voor gemak op Independer.nl.

Persoonlijk contact

Vragen over lenen? Neem contact op voor deskundig en persoonlijk advies.