Naar de navigatie Naar de inhoud

Voorwaarden KinderToekomst Spaarrekening met BankVoordeel

Wat houdt de actie in?

Opent u als &Meer deelnemer een KinderToekomst Spaarrekening voor uw (klein)kind van maximaal 10 jaar oud met een minimale inleg van €25,- onder vermelding van “Spaargeld &Meer” dan ontvangt u eenmalig € 10,- cadeau als u de voordelen van Zilver heeft. U krijgt eenmalig € 15 cadeau als u de voordelen van Goud heeft. Om van dit voordeel gebruik te maken, moet u uiterlijk 7 mei 2018 deelnemer zijn van &Meer. Actieperiode is 3 april tot en met 7 mei 2018.

 

Wat moet ik daarvoor doen?

Vraag voor 7 mei 2018 een KinderToekomst Spaarrekening aan voor een kind van maximaal 10 jaar oud. Bent u nog geen deelnemer van &Meer? Meld u zich dan ook daar uiterlijk voor 7 mei 2018 voor aan. Uiterlijk binnen 2 maanden na het openen van een KinderToekomst Spaarrekening en de eerste inleg van €25,- onder vermelding van “Spaargeld &Meer”ontvangt u eenmalig € 10(Zilver) of € 15(Goud) op uw rekening.

 

Exclusief voor &Meer deelnemers

Bent u &Meer deelnemer op het moment dat u de KinderToekomst Spaarrekening aanvraagt? Uiterlijk binnen 2 maanden, vanaf de opening van de KinderToekomst Spaarrekening, en de eerste inleg van €25,- onder vermelding van “Spaargeld &Meer” krijgt u het bedrag van &Meer. Of wordt u &Meer deelnemer na uw aanvraag, maar vóór 7 mei 2018 dan ontvangt u het bedrag binnen 2 maanden na uw aanmelding bij &Meer.

 

Waar kan ik vragen stellen over deze actie of over de KinderToekomst Spaarrekening?

Bij vragen over de actie kunt u ons bereiken op 020 - 5176303 (gratis), 7 dagen per week van 08.00 - 21.00 uur.

 

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?

Als u niet tevreden bent over deze actie, dan kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier op onze website www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat onze klachtenprocedure is.

 

Wat is verder belangrijk om te weten?

U kunt maximaal 1 KinderToekomst Spaarrekening per kind openen. Voor meerdere kinderen kunt u een separate spaarrekening per kind openen. ABN AMRO kan de actie altijd (tussentijds) wijzigen, verlengen of stopzetten. Als dit het geval is, zal ABN AMRO hier tussentijds over communiceren. ABN AMRO gebruikt de gegevens die zij van u krijgt uitsluitend voor de actie en deelt deze niet met derden. Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden.

Heeft u vragen?
Wij staan 24/7 voor u klaar.

020 - 517 63 03 (lokaal tarief)

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.