Naar de navigatie Naar de inhoud

Kinderen


Bent u goed voorbereid op de komst van uw kindje? Of misschien is uw kind al geboren. Dan is het goed om ook eens stil te staan bij geldzaken. Is uw kind automatisch meeverzekerd? Wat zijn uw financiële mogelijkheden om ruimer te gaan wonen? Wilt u gaan sparen voor uw kindje? Bekijk hieronder waar u allemaal aan moet denken.

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind

Kleintjes worden groot. Voor u het weet gaat uw kind studeren. Of staat de rijschool voor de deur. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met geld opzij zetten. Spaar vandaag al voor de toekomst van uw (klein)kind.

Een extra zakcentje voor later

U kunt kiezen uit verschillende spaarrekeningen voor uw kind of kleinkind. Onze kinderrekeningen zijn voor kinderen tot 18 jaar. Open een spaarrekening en u krijgt een leuk Sesamstraat welkomstcadeau. U kunt ook kiezen voor een rekening waarbij uw kind of kleinkind kan betalen en sparen tegelijk. Bekijk zelf welke kinderrekening het beste past bij uw wensen.

Is uw kind ook meeverzekerd?

Wist u dat u zelf aansprakelijk bent voor schade die uw kinderen per ongeluk veroorzaken? Daarom is het belangrijk uw verzekeringen goed op orde te hebben. Omdat er weleens wat misgaat.

Aansprakelijkheid

Heeft uw kind per ongeluk die dure vaas van uw tante omgegooid? De Aansprakelijkheidsverzekering van ABN AMRO vergoedt de schade die u of uw gezinsleden per ongeluk toebrengen aan andere personen of hun bezittingen.

Inboedel

Met de Inboedelverzekering verzekert u uw spullen binnenshuis maar eventueel ook buitenshuis. Heeft u er al aan gedacht de spullen in de babykamer mee te nemen in uw inboedelverzekering?

Arbeidsongeschikt

Met de Woonzeker Arbeidsongeschiktheidsverzekering van ABN AMRO krijgt u elke maand een uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Als u wilt, kunt u zichzelf ook verzekeren tegen werkloosheid. Zo hoeft uw gezin zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van uw arbeidsongeschiktheid.

Overlijdensrisico

Wilt u dat uw kinderen het later goed hebben? Ook als u iets overkomt? Sluit dan de Risicoverzekering af. Deze overlijdensrisicoverzekering van ABN AMRO geeft rust voor uzelf en zekerheid voor uw nabestaanden. Overlijdt u voor de einddatum van de verzekering? De door u gekozen nabestaanden krijgen dan het bedrag dat verzekerd is. Zo blijven uw geliefden goed verzorgd achter.

Waar moet u nog meer aan denken?

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind is natuurlijk heel belangrijk. En ook uw verzekeringen wilt u op orde hebben. Heeft u ook al nagedacht over uw financiële mogelijkheden nu en in de toekomst?

Wilt u verhuizen of verbouwen?

Een eigen slaapkamer voor uw kindje... Heeft u nog ruimte over? Of is uw huis eigenlijk te klein? Misschien is verbouwen een oplossing. En anders gaat u op zoek naar een ruimere woning. Onze adviseur vertelt u graag meer over de financiële mogelijkheden.

Is uw inkomen voor later goed geregeld?

Met de geboorte van uw kindje wordt de toekomst nóg belangrijker. Kan uw kind straks gaan studeren? En heeft u dan zelf ook een goede oude dag? Als u op tijd begint met geld opzij zetten, heeft u voldoende tijd om een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (uitleg tarieven)

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

De paraplu met wolkendesign die u krijgt bij een creditcardaanvraag

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google