Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles al geregeld voor uw kindje?

Bent u goed voorbereid op de komst van uw kindje? Ook als uw zoon of dochter al is geboren, is het goed om eens stil te staan bij uw geldzaken. Is uw kind bijvoorbeeld altijd automatisch meeverzekerd? Wat zijn uw financiële mogelijkheden om ruimer te gaan wonen? Wilt u gaan sparen voor uw kindje? U leest er hier meer over.

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind

Kleintjes worden groot. Voor u het weet gaat uw kind studeren. Of staat de rijschool voor de deur. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met geld opzij zetten. Start vandaag al met sparen voor de toekomst van uw (klein)kind.

 

Een extra zakcentje voor later

U kunt kiezen uit verschillende spaarrekeningen voor uw kind of kleinkind. Is uw kind of kleinkind al wat ouder? Dan kunt u ook kiezen voor een gecombineerde betaal- en spaarrekening. Bekijk zelf welke kinderrekening het beste past bij uw wensen.

Een extra zakcentje voor later
 

Eenvoudig een mooi bedrag opbouwen

Als u niet regelmatig stort op uw kinderspaarrekening, bouwt u natuurlijk niet genoeg op. Met Automatisch Sparen weet u zeker dat u later ook echt een mooi bedrag gespaard heeft. U bepaalt eenvoudig hoeveel en hoe vaak u geld overmaakt.

Eenvoudig een mooi bedrag opbouwen

Is uw kind ook meeverzekerd?

Wist u dat u zelf aansprakelijk bent voor schade die uw kinderen per ongeluk veroorzaken? Daarom is het belangrijk uw verzekeringen goed op orde te hebben. Er gaat weleens wat mis.

 
gebroken vaas met bloemen op de vloer

Er kan weleens iets kapot gaan

Heeft uw kind per ongeluk die dure vaas van uw tante omgegooid? Met een goede verzekering wordt een ongelukje geen financiële ramp. Ook uw eigen spullen kunnen schade oplopen. Verzeker ze binnenshuis en eventueel ook buitenshuis.

Wat als u iets overkomt?

Arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid kan iedereen overkomen. Ook kunt u eerder overlijden dan u denkt. Gelukkig kunt u zich verzekeren tegen de financiële gevolgen hiervan. Zo hoeven u en uw gezin zich geen zorgen te maken.

 

Arbeidsongeschikt of werkeloos

Uw inkomen kan ineens wegvallen als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt. Hoe zorgt u er dan voor dat u en uw gezin kunnen blijven wonen waar u nu woont? Dat regelt u eenvoudig via een verzekering. Wij leggen u graag uit hoe u dat doet.

gezin met kleine kinderen in woonkamer
 

Bij overlijden

Het is niet leuk om er over na te denken, maar wel belangrijk. Want als u overlijdt, hoe laat u dan uw kleintje en uw partner goed verzorgd achter? Met de Risicoverzekering van ABN AMRO regelt u het goed. Wilt u later meer te besteden hebben? Ook dat kunnen wij mogelijk maken.

gezin op het strand

Waar moet u nog meer aan denken?

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind is natuurlijk heel belangrijk. En ook uw verzekeringen wilt u op orde hebben. Heeft u ook al nagedacht over uw financiële mogelijkheden nu en in de toekomst?

 
man met zaag

Wilt u verhuizen of verbouwen?

Een eigen slaapkamer voor uw kindje... Heeft u nog ruimte over? Of is uw huis eigenlijk te klein? Misschien is verbouwen een oplossing. En anders gaat u op zoek naar een ruimere woning. Onze adviseur vertelt u graag meer over de financiële mogelijkheden.

 

Is uw inkomen voor later goed geregeld?

Met de geboorte van uw kindje wordt de toekomst nóg belangrijker. Kan uw kind straks gaan studeren? En heeft u dan zelf ook een goede oude dag? Als u op tijd begint met geld opzij zetten, heeft u voldoende tijd om een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

 

Grip op inkomsten en uitgaven

Een kindje erbij betekent extra kosten. En het kan zijn dat ook uw inkomsten veranderen, bijvoorbeeld doordat u of uw partner minder gaat werken. Verwacht u dat uw inkomsten en uitgaven anders worden? Kijk dan hoe u meer grip kunt krijgen op uw geld.

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.