Evenementen voor uw kind

Leuk én leerzaam, ook voor u!

Net als u investeren we graag in de toekomst van onze kinderen. Daarom organiseren we maandelijks evenementen op het gebied van sport, cultuur en ondernemerschap. In de eerste plaats voor kinderen, maar ook voor uzelf. Niemand is te oud om te leren!

Wereldbol

Duurzaamheid

Zorgen voor de aarde

Duurzaamheid leuk en toegankelijk? Wél als kinderen daarbij helpen! Tijdens onze workshops gaan ouders en kinderen hier spelenderwijs mee aan de slag. Zo bedenken we samen mooie oplossingen.

-

Talentontwikkeling

Doen = ontdekken!

Ieder kind heeft talenten, maar welke? Tijdens onze sport-, cultuur- en ondernemerschaps- evenementen kan uw kind ze ontdekken én ontwikkelen. Ook ouders krijgen les van topsporters en -ondernemers!

-

Financiële educatie

Jong geleerd, oud gedaan!

Het is belangrijk dat uw kind goed met geld leert omgaan. Maar hoe pakt u dit aan? Stel uw vragen aan experts van het Nibud en ABN AMRO tijdens de live Masterclasses over financiële opvoeding.

Afgelopen kids event: Dutch Design Week

27 oktober 2018

ABN AMRO was ook in 2018 weer hoofdsponsor van de Dutch Design Week. Daarom organiseerden we samen met de Ontdekfabriek in Eindhoven een kids workshop voor innovatieve, creatieve ideeën tegen zwerfaval.

Een terugblik op overige kids events

Weekend van de Wetenschap 2018

Weekend van de Wetenschap bij Circl

6 oktober 2018

Tijdens het Weekend van de Wetenschap waren de deuren van het circulaire paviljoen Circl geopend voor het hele gezin. Er werden allerlei leuke workshops voor kinderen georganiseerd over duurzame wetenschap. Bekijk de video en het programma.

Hermitage

Ontdekkingstocht door de Hermitage

5 september 2018

Tijdens een culturele ontdekkingsreis kwam kunst écht tot leven. Kinderen konden samen met hun ouders een unieke tentoonstelling en workshop bijwonen. Samen kunst kijken én zelf kunst maken. De creatie mocht natuurlijk mee naar huis. Bekijk de video en het programma.

eSports Xperience

Ajax eSports Xperience

10 juni 2018

Voetballen én gamen bij Ajax? Leuker kan het niet worden! Kinderen volgden een FIFA 18 masterclass, leerden over gezonde voeding en topprestaties en ouders kregen les van Sonny Silooy. Benieuwd? Bekijk de video en het programma.

De Wilde Stad

De Wilde Stad filmmiddag

2 mei 2018

De Wilde Stad is een unieke film over de verborgen dierenwereld van Amsterdam. Tijdens deze speciale middag maakten ouders en kinderen kennis met de film én filmster Abatutu de kat! Bekijk de video en het programma.

Future Cup 2018

ABN AMRO Future Cup

1 & 2 april 2018

Voor kinderen een voetbalclinic, voor ouders een kijkje bij de Ajax Coaching Academy én samen de Future Cup-wedstrijden kijken. Op 1 en 2 april werd dit werkelijkheid voor onze klanten. Bekijk de video en het programma.

EHL Euro Hockey League 2018

Euro Hockey League

1 april 2018

Vanaf de VIP-tribune de kwartfinales van de EHL toejuichen, een hockeyclinic van Bovelander & Bovenlander en een seminar over tophockey van Teun de Nooijer? Deze VIP-behandeling lieten onze klanten uiteraard niet liggen.

-

Ook interessant voor u

Jongerengroeirekening

Jongerengroeirekening

  • Betalen én sparen
  • Rood staan kan niet
  • U beheert de instellingen

De Jongerengroeirekening van uw kind instellen

  • Jongerengroeirekening instellen en beheren
  • U bepaalt het betaallimiet
  • Betaalalerts ontvangen als uw kind iets betaalt

Sparen voor uw (klein)kind

KinderToekomst Spaarrekening

  • Door iedereen aan te vragen
  • Tot 0,30% rente per jaar
  • 1 x per jaar rente