Geldzaken van uw kinderen

Op weg naar financiële zelfstandigheid

Kinderen opvoeden is een hele verantwoordelijkheid. U leert ze hun eerste woordjes, weer op te staan als ze vallen en op eigen benen te staan, ook als het om geld gaat. Met onze tips, checklists en stappenplannen per levensfase helpen we u graag uw kind goed met geld te leren omgaan.

Jongerengroeirekening

Uw kind slim leren omgaan met geld? Vraag de Jongerengroeirekening aan. Inclusief betaal- en spaarrekening én betaalpas. U stelt zelf in wat uw kind mag doen.

Kindertoekomst Spaarrekening

Vraag nu een Kindertoekomst Spaarrekening aan en vul alvast de spaarpot van uw kind. Dan maakt het straks een vliegende start met op kamers gaan, studeren of rijlessen.

betaalalert

Ook handig voor u en uw kind

Weet jij wat er met je geld gebeurt?

Uitgaan, kleding kopen, muziek downloaden, sporten, een vakantie met je vrienden: je bepaalt zelf wat je met je eigen geld doet. Wil jij je geldzaken helemaal onder controle? Dat begint met een eigen bankrekening en pinpas!

Uw kind wordt 18

18 worden is niet zomaar een jaartje erbij. Uw kind is vanaf 18 jaar namelijk voor de wet financieel aansprakelijk en daar komt best veel bij kijken. Als u alles op tijd regelt voorkomt u problemen en begint er een mooie nieuwe levensfase.

Zakgeld voor uw kind

Zakgeld geven is een goede manier om uw kind met geld te leren omgaan. Uw kind leert zo de waarde van geld kennen. Ook gaat uw kind beseffen dat het nodig is om keuzes te maken en dat je geld maar één keer kunt uitgegeven.