Naar de navigatie Naar de inhoud

Checklist online shoppen kinderen

Handige tips bij online shoppen

Maak samen een checklist

Met een checklist leert u uw kind een bepaalde routine aan. Bezoek daarvoor met uw kind een aantal webshops, reviews van websites en vergelijkingswebsites. En leer uw zoon of dochter waar hij of zij op moet letten. Maak hiervan samen een checklist zodat uw kind altijd een klein vooronderzoek doet voor een aankoop.

Let op meer dan alleen de prijs

Webshops verschillen niet alleen in prijs van elkaar. Kijk daarom ook altijd even naar eventuele bezorgkosten en levertijden. Of zijn er misschien verschillen op het gebied van garantie? Welke voorwaarden gelden er voor het terugsturen van artikelen als deze kapot zijn of verkeerd zijn? En wat kost terugsturen?

Controleer altijd de betaalomgeving

Een beveiligde 'online' betaalomgeving  herkent u aan de 's' in https:// . Deze staat voor Safe. Betaal niet als die 's' er niet staat.

Bewaar de bevestigingspagina

Leer uw kind de bevestigingspagina na een bestelling te bewaren. Hierop staat het ordernummer en de bestelling- en betaalgegevens. Soms is zo'n pagina gewoon te downloaden. Is dat niet zo? Laat uw zoon of dochter dan een printscreen maken en bewaren.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.