Naar de navigatie Naar de inhoud

Dit kunt u doen bij 'Zelf regelen'

De tab Zelf regelen in de Mobiel Bankieren app
Bij 'Zelf regelen' regelt u zaken die horen bij uw rekeningen. Bijvoorbeeld zelf uw pas blokkeren. In de toekomst kunt u hier ook steeds meer regelen voor andere producten die u bij ABN AMRO heeft. We zetten wat handige tips voor u op een rij.

Handig

Pinnen buiten Europa

Wereldprofiel zelf aan of uit zetten

Standaard kunt u met uw betaalpas alleen pinnen en betalen binnen Europa. Reist u buiten Europa? Tik op uw betaalrekening, dan op uw pas en vervolgens op 'Betalen/opnemen buitenland'. Kies dan voor 'Wereld'.

Meestgebruikt

Pas kwijt?

Blokkeer 'm direct zelf

U blokkeert uw pas direct via 'Zelf regelen'. Tik op de betaalrekening waar het om gaat, daarna op de pas en vervolgens op 'Betaalpas (de)blokkeren/vervangen'. Pas weer gevonden? Deblokkeren gaat net zo makkelijk.

Paslimiet verhogen

Tijdelijk meer of minder pinnen

Eén keer een hoger bedrag pinnen dan normaal? U stelt het in bij 'Zelf regelen'. Tik op uw betaalrekening, dan op uw pas en vervolgens op 'Limiet opnemen' of 'Limiet betalen'. Kies dan het bedrag.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.