Naar de navigatie Naar de inhoud

Dit kunt u doen bij 'Zelf regelen'

De tab Zelf regelen in de Mobiel Bankieren app
Bij 'Zelf regelen' regelt u zaken die horen bij uw rekeningen. Bijvoorbeeld zelf uw pas blokkeren. In de toekomst kunt u hier ook steeds meer regelen voor andere producten die u bij ABN AMRO heeft. We zetten wat handige tips voor u op een rij.

Meestgebruikt

Pas kwijt?

Blokkeer 'm direct zelf

U blokkeert uw pas direct via 'Zelf regelen'. Tik op de betaalrekening waar het om gaat, daarna op de pas en vervolgens op 'Betaalpas (de)blokkeren/vervangen'. Pas weer gevonden? Deblokkeren gaat net zo makkelijk.

Paslimiet verhogen

Tijdelijk meer of minder pinnen

Eén keer een hoger bedrag pinnen dan normaal? U stelt het in bij 'Zelf regelen'. Tik op uw betaalrekening, dan op uw pas en vervolgens op 'Limiet opnemen' of 'Limiet betalen'. Kies dan het bedrag.

Pinnen buiten Europa

Zelf aan of uit zetten

Standaard kunt u met uw betaalpas alleen pinnen en betalen binnen Europa. Reist u buiten Europa? Tik op uw betaalrekening, dan op uw pas en vervolgens op 'Betalen/opnemen buitenland'. Kies dan voor 'Wereld'.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.