Naar de navigatie Naar de inhoud

Dit kunt u doen bij 'Rekeningen'

Dit kunt u doen bij 'Rekeningen'
Via de tab 'Rekeningen' kunt u uw saldo en bij- en afschrijvingen bekijken en geld overboeken. Maar er kan nog meer. We zetten wat tips voor u op een rij.

Meestgebruikt

Acceptgiroscanner

Sneller acceptgiro's betalen

Een acceptgiro betalen zonder de cijfers van het kenmerk en het bedrag over te typen? Tik bij uw overboeking op het icoon met de camera naast 'Betalingskenmerk'. Zo opent u de acceptgiroscanner. Hiermee scant u alle gegevens in één keer. De acceptgiroscanner vult ook de naam van de ontvanger vanuit uw adresboek in.

Geld overboeken

Ook grote bedragen

Tik eerst op de betaalrekening waarvan u wilt overboeken en daarna op de gele knop 'Overboeken'. U kunt overboeken naar alle IBAN-nummers binnen Nederland en Europa. Dit kan tot wel € 250.000.

Reply-betaling

Met 1 druk op de knop

Met reply-betaling maakt u snel geld over naar rekeningen waarnaar u eerder heeft overgeboekt. Tik op zo'n eerdere betaling en kies 'overboeken'. Rekeningnummer en naam zijn dan al ingevuld.

Handig

Periodieke overboeking

Maken of wijzigen

Terugkerende betalingen inplannen? Of wilt u automatisch sparen? Tik op de betaalrekening waarvoor u een periodieke overboeking wilt maken of wijzigen. Tik dan op de drie stipjes rechts bovenin en kies 'Gepland en periodiek'.

Zoeken in de app

2 handige manieren

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Geplande betalingen

Zien wanneer 'n afschrijving komt

Zien wanneer de huur of hypotheek wordt afgeschreven? Tik op uw betaalrekening en tik daarna op de 3 stipjes rechtsboven. Kies dan voor 'Gepland en periodiek'.

Kent u dit al?

Reply-betaling

Foto's toevoegen

Snel rekeningen herkennen

Wist u dat u in de app iedere rekening een eigen foto kunt geven? Zo heeft u altijd overzicht. Tik op een bij- of afschrijving en voeg een foto toe door op het potloodje te tikken. 
Spaardoel instellen

Spaardoel instellen

Zien hoeveel u spaart

Stel uw eigen spaardoel in en zie direct of u op schema ligt. Tik op uw spaarrekening en daarna op + Spaardoel instellen'. Geef dan aan waarvoor u spaart, en welk bedrag u wilt sparen.

Beleggen via de app

Beleggen

Beleggingsorders plaatsen

Heeft u een Beleggingsrekening? Tik er dan op in uw rekeningoverzicht en plaats direct uw beleggingsorder. Dit kan zonder e.dentifier! Bevestig uw order met uw identificatiecode of vingerafdruk.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.