Naar de navigatie Naar de inhoud

Mobiel Bankieren voor jongeren

Bankzaken regelen via je mobieltje

Snel je saldo checken terwijl je onderweg bent

Wil je snel weten hoeveel geld er nog op je rekening staat? Of moet je nog iets betalen aan je ouders of vrienden? Dat doe je gewoon allemaal met de gratis Mobiel Bankieren app. Met Mobiel Bankieren maak je makkelijk geld over. Naar je eigen spaarrekening bijvoorbeeld. Maar natuurlijk ook naar een rekening van iemand anders (binnen Nederland en Europa).

 

Je identificatiecode bedenk je zelf

Met Mobiel Bankieren log je snel in met je identificatiecode. Dit is een code van 5 cijfers die jezelf bedenkt. Maar eerst moet een van je ouders toestemming geven voor het gebruik van de identificatiecode. Dat kan via Internet Bankieren. Bekijk voordat je de Mobiel Bankieren downloadt eerst hoe de code werkt. En wat het verschil is met betalen via je e.dentifier. Lees ook over veilig bankieren. Wat kan je zelf doen om je betalingen veilig te houden. Want het is wel jouw geld!

Vingerafdruk in de app

Vinden je ouders het goed dat je de identificatiecode gebruikt? Dan kun je ook kiezen om gebruik te maken van vingerafdruk om je bankzaken via de Mobiel Bankieren app te regelen. Dan kun je met je vingerafdruk inloggen en bankieren in de Mobiel Bankieren voor dezelfde bankzaken als met je identificatiecode. Blijf wel zorgvuldig met je toestel omgaan. Registreer bijvoorbeeld alleen je eigen vingerafdrukken op je toestel en deel je toestel niet met anderen als je bankiert met vingerafdruk.

 

Gratis downloaden

Wil je ook Mobiel Bankieren? Kijk welke versie je nodig hebt voor jouw mobieltje en download de gratis app.

Bekijk alle mogelijkheden van de app

Je wilt natuurlijk niet zomaar een Mobiel Bankieren app. Dat komt mooi uit want deze app heeft de meeste functionaliteiten van alle Nederlandse banken apps. Ken je alle functies? Bekijk hier de handigste.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.