Naar de navigatie Naar de inhoud

Bankmail

 • Waar kan ik Bankmail vinden?

  Bankmail vindt u binnen de beveiligde omgeving van ABN AMRO, waarvoor u moet inloggen. U vindt uw Bankmailberichten binnen Internet Bankieren en in Mobiel Bankieren.
  Bovenin het scherm ziet u Bankmail staan met eventueel een indicatie van het aantal berichten dat u heeft ontvangen.

 • Waar kan ik mijn verzonden berichten zien?

  Bovenaan, in het midden van uw Bankmailbox ziet u de optie: 'ontvangen berichten' en 'verzonden berichten'. Door op 'verzonden berichten' te klikken worden alle berichten getoond die u heeft verzonden.

 • Ik heb een gezamenlijke rekening. Kan mijn mederekeninghouder het Bankmailbericht ook zien?

  Alle rekeninghouders kunnen Bankmailberichten zien die betrekking hebben op de gezamenlijke rekening. Als een van de rekeninghouders dit bericht verwijdert, is het bericht ook niet meer zichtbaar voor de andere rekeninghouder.
  Bij notificaties over bijvoorbeeld een afgekeurde betaling werkt dit anders. Als dit bericht verwijderd wordt, blijft dit zichtbaar voor de andere mederekeninghouder(s).

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.