Vraag je ouders toestemming voor de Wallet

Leuk dat je de Wallet wilt gebruiken! Als je nog geen 18 jaar bent, heb je toestemming van je ouders nodig om te betalen met de app. Hieronder lees je precies wat ze dan moeten doen.

 

Zo kun jij snel aan de slag met de Wallet

  1. Download de Wallet

    Heb je de Wallet nog niet gedownload? Doe dat dan in de Google Playstore. Als je de app hebt gedownload, maak je een Mobiele Betaalpas aan. Volg daarvoor de stappen in de app.
  2. Laat je Wallet activeren door je ouders

    • Laat je ouders je Mobiele Jongerenpas activeren. Dat gaat simpel via Internet Bankieren > Instellingen > Mobiele betaalpas instellen. Zij geven daar ook aan hoeveel geld je per dag maximaal mag uitgeven met je Mobiele Betaalpas en met je plastic betaalpas. 
    • Alles is geregeld! Je kunt nu contactloos betalen met je smartphone.
 

Daglimiet aanpassen

Om te kunnen betalen met je mobiele telefoon, maak je in de Wallet een Mobiele Jongerenpas aan. Je ouders moeten hiervoor toestemming geven en alleen zij kunnen je Mobiele Jongerenpas laten activeren. Daarna heb je 2 betaalpassen. Je had al een plastic betaalpas. En nu heb je er ook 1 in de Wallet.

Op iedere betaalpas zit een daglimiet. Op je Mobiele Betaalpas is dat het bedrag dat je per dag maximaal met de Wallet kunt betalen. Voor je plastic betaalpas is de daglimiet het bedrag dat je per dag maximaal mag opnemen of uitgeven. Je ouders bepalen hoe hoog de daglimieten van jouw betaalpassen mogen zijn.