Zo stelt u uw Wallet in

Heeft u de Wallet gedownload? Dan hoeft u nog maar een paar stappen uit te voeren en kunt u contactloos betalen met uw telefoon. Maak in de app een Mobiele Betaalpas aan en stel uw Wallet-code in. U heeft dan wel eenmalig uw e.dentifier nodig.

 
 1. Maak een Mobiele Betaalpas

  U maakt een Mobiele Betaalpas aan door uw plastic betaalpas aan uw telefoon te koppelen. Zorg dat uw NFC aanstaat en houd de pas tegen de achterkant van uw telefoon. Misschien duurt het heel even voordat de app uw pas leest. De chip moet precies tegen de NFC zitten. 
   
  Lukt het niet? Dan kunt u het ook handmatig doen. Voer zelf uw rekeningnummer en pasnummer in. Bevestig het koppelen van de plastic betaalpas aan uw telefoon altijd met uw e.dentifier.
  Zo stelt u uw Wallet in
 2. Kies uw rekening

  U krijgt een overzicht te zien van uw rekeningen. Kies de rekening die u wilt gebruiken om te betalen met de Wallet. Uw Mobiele Betaalpas heeft een eigen limiet, net als uw plastic betaalpas.
 3. Kies uw Wallet-code

  Net als bij uw plastic betaalpas kiest u in de Wallet een 4-cijferige code om betalingen te bevestigen. De app vraagt u de Wallet-code zelf in te vullen. Tip: gebruik voor de veiligheid andere cijfers dan de pincode van uw plastic betaalpas.
 4. Stel een limiet in

  Rekent u meer dan € 25 af? Dan moet u altijd bevestigen met uw code. Kies zelf of u bedragen onder de € 25 wel of niet wilt bevestigen met uw code. U kunt dit altijd weer aanpassen.
 5. Bevestigen met uw e.dentifier

  U heeft nu al uw persoonlijke voorkeuren ingesteld. Nu alleen nog akkoord gaan met de voorwaarden. Alles in orde? Bevestig met uw e.dentifier.
   
  Helemaal klaar voor de Wallet. Nog geen 18 jaar? Vraag dan nog even toestemming aan je ouders.
 

Extra betaalpas toevoegen

Wilt u meer ABN AMRO Betaalpassen aan uw Wallet toevoegen? In het scherm waar u uw pas ziet, schuift u naar rechts en klikt u op 'pas toevoegen'. Daarna volgt u dezelfde stappen als bij uw eerste pas. U heeft uw e.dentifier weer nodig.