Naar de navigatie Naar de inhoud
  • prive
  • Inkomen en vermogen

Inkomen en vermogen

Denkt u wel eens na over uw toekomst en wat u wilt doen met uw vermogen? Bijvoorbeeld schenken aan uw kind of kleinkind? Of een (nog) beter rendement behalen op uw vermogen? Bekijk de tips en informatie over deze onderwerpen en meer.

Uitgelicht

Het vermogensdoel van Kay

Het vermogensdoel van Kay

Kay is bewust bezig met het opbouwen van pensioen. Ze doet dit door te beleggen. Bekijk de video van Kay en leer meer over hoe ze is gaan beleggen.

5 Tips voor beginnende beleggers

5 Tips voor beginnende beleggers

Veel beginnende beleggers maken dezelfde fouten. Wij bespreken in dit artikel de meest gemaakte fouten en helpen u zo hopelijk op weg.

Het vermogensdoel van Anna en Arjan

Het vermogensdoel van Anna en Arjan

Anna en Arjan zijn bewust bezig met het opbouwen van hun vermogen. Ze doen dit door het verhuren van hun gekochte appartementen in Italië. Bekijk de video en leer meer over hun vermogensopbouw.

Vermogen opbouwen voor een sportschool

Vermogen opbouwen voor een sportschool

Op zijn 17e erfde Jerry de aandelen van zijn moeder. Nu bouwt hij bewust vermogen op. Zijn droom is om een eigen sportschool te beginnen. In zijn eerste jaren als belegger was hij nog voorzichtig. Maar hij leerde snel.

Werk zelf toe naar een vervroegd pensioen

Werk zelf toe naar een vervroegd pensioen

Als twintiger of dertiger lijkt het misschien nog ver weg, maar het is verstandig om over uw pensioen na te denken. Misschien wilt u wel eerder stoppen met werken. Onze pensioenexpert raadt aan om te gaan sparen voor uw pensioen. “Hoe u begint met sparen, is minder belangrijk dan dat u begint met sparen.”

Investeren in het huis van uw kind

Investeren in het huis van uw kind

Ouders kunnen hun vermogen investeren in het huis van hun kind. Een gunstige belegging, zegt Henk. De 67-jarige interim-manager leent een deel van zijn pensioengeld aan zijn 2 dochters, die daarmee een woning hebben gekocht.

Nieuwe artikelen per mail

De nieuwsbrief met nieuwe artikelen ontvangen? Geef uw mailadres aan ons door in Internet Bankieren en ontvang automatisch de digitale nieuwsbrief.

Alle artikelen

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.