Naar de navigatie Naar de inhoud

De spaarrente is historisch laag. Houdt u regelmatig geld over? Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement. En daarbij bepaalt u zelf uw wensen en grenzen. Is beleggen iets voor u?

Sluiten

ABN AMRO Bank

Is beleggen ook iets voor u

Is beleggen ook iets voor u?

Binnen 1 minuut weet u meer

Nu de spaarrente laag is gaan steeds meer mensen beleggen. Interessant, maar is beleggen ook iets voor u? Of is het beter om gewoon te blijven sparen voor uw doelen? Doe de test en binnen 1 minuut heeft u een helder overzicht van uw mogelijkheden.

Tip: zet de app op uw tablet

Regelt u uw bankzaken in Internet Bankieren meestal via uw tablet? Met de Mobiel Bankieren app gaat het nóg makkelijker en sneller. Zo kunt u bijvoorbeeld uw saldo checken en geld overboeken zonder e.dentifier.

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.
Log in op uw iPad met de Mobiel Bankieren app
mobiele telefoon met Grip app

Inzicht in uw financiën met de Grip app

Wilt u in het nieuwe jaar ook meer grip op uw geld krijgen? Met Grip ziet u in één oogopslag waar u uw geld aan uitgeeft. Handig ingedeeld naar categorie en per categorie kunt u een budget instellen. Grip is nu gratis te downloaden als bètaversie voor iOS 8 of hoger.

Zo wordt de rente op uw spaargeld bepaald

Waarom is de spaarrente zo laag?

Bekijk de pagina en video 'Hoe wordt spaarrente bepaald?'. Lees ook de spaarrente update van econoom Hein Schotsman. Hierin blikt hij vooruit op de ontwikkeling van de spaarrente bij Nederlandse banken.

Stel hier uw vraag

icoon facebookVia Facebook
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 839 000 24. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.  

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Service & Contact

U kunt ons 24/7 bereiken via onze website, social media of telefonisch. Of kom langs bij een bankkantoor. Wilt u een rekening openen of een adviesgesprek op kantoor? Bel ons dan eerst voor een afspraak. 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Wat doet u nu de spaarrente blijft zakken?

Combineer sparen met beleggen

sparen en beleggen

U hecht aan uw spaarbuffer, ook met de lage rente. Maar zou het niet fijn zijn als u het geld dat u daarnaast overhoudt, ook kunt laten groeien? Met sparen én beleggen heeft u kans op een hoger rendement dan met sparen alleen.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief