Naar de navigatie Naar de inhoud

De Pensioencheck geeft u in 7 vragen inzicht in uw pensioen. U weet dan hoe goed uw pensioen is. En als het nodig is, kunt u zelf actie ondernemen.

Sluiten

ABN AMRO Bank

doe de pensioencheck en weet hoe u ervoor staat

Zelf inzicht in uw pensioen krijgen

U zult later blij zijn dat u er nu werk van maakt: uw pensioen. Weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan eerst onze handige pensioencheck. Dan weet u of uw pensioen op schema loopt.

Beleggingsadvies via de webcam

Een adviesgesprek over beginnen met beleggen of over uw beleggingen. Dat kan ook via de webcam van uw computer of tablet. Even vrijblijvend sparren over wat u bezighoudt, óók buiten kantoortijden.

Beleggingsadvies via webcam
Voordeel voor klanten

Geld terug, veel extra's &Meer

Maandelijks tot 20% van de kosten voor uw betaalpakket terugkrijgen. Dat laat u toch niet liggen? En meedoen met &Meer levert u nog veel meer op: wekelijks korting bij aansprekende winkels en voordeel op uw bankzaken.

Tip: zet de app op uw tablet

Regelt u uw bankzaken in Internet Bankieren meestal via uw tablet? Met de Mobiel Bankieren app gaat het nóg makkelijker en sneller. Zo kunt u bijvoorbeeld uw saldo checken en geld overboeken zonder e.dentifier.

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.
Log in op uw iPad met de Mobiel Bankieren app
mobiele telefoon met Grip app

Inzicht in uw financiën met de Grip app

Wilt u in het nieuwe jaar ook meer grip op uw geld krijgen? Met Grip ziet u in één oogopslag waar u uw geld aan uitgeeft. Handig ingedeeld naar categorie en per categorie kunt u een budget instellen. Grip is nu gratis te downloaden als bètaversie voor iOS 8 of hoger.

Stel hier uw vraag

Service en Contact

Heeft u hulp nodig? U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact. U kunt ook direct contact met ons opnemen via social media.

icoon facebookFacebook
icoon twitterTwitter
icoon whatsappWhatsapp naar 06 839 000 24.
Lees meer over het gebruik van WhatsApp. 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Betalen met uw smartphone

Download de Wallet op uw Android-toestel

Betalen met uw telefoon

U heeft uw smartphone vaker bij de hand dan uw portemonnee. Gebruikt u uw telefoon ook al om mee te betalen? Dat kan met de Wallet. Met de gratis app betaalt u contactloos met uw Android-toestel.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief