Naar de navigatie Naar de inhoud

De Pensioencheck geeft u in 7 vragen inzicht in uw pensioen. U weet dan hoe goed uw pensioen is. En als het nodig is, kunt u zelf actie ondernemen.

Sluiten

ABN AMRO Bank

doe de pensioencheck en weet hoe u ervoor staat

Zelf inzicht in uw pensioen krijgen

U zult later blij zijn dat u er nu werk van maakt: uw pensioen. Weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan eerst onze handige pensioencheck. Dan weet u of uw pensioen op schema loopt.

Is beleggen ook iets voor u?

Nu de spaarrente laag is gaan steeds meer mensen beleggen. Interessant, maar is beleggen ook iets voor u? Of is het beter om gewoon te blijven sparen voor uw doelen? Doe de test en binnen 1 minuut heeft u een helder overzicht van uw mogelijkheden.

Is beleggen ook iets voor u

Waarom is de spaarrente zo laag?

Bekijk de pagina en video 'Hoe wordt spaarrente bepaald?'. Lees ook de spaarrente update van econoom Hein Schotsman. Hierin blikt hij vooruit op de ontwikkeling van de spaarrente bij Nederlandse banken.

Tip: zet de app op uw tablet

Regelt u uw bankzaken in Internet Bankieren meestal via uw tablet? Met de Mobiel Bankieren app gaat het nóg makkelijker en sneller. Zo kunt u bijvoorbeeld uw saldo checken en geld overboeken zonder e.dentifier.

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.
Log in op uw iPad met de Mobiel Bankieren app
mobiele telefoon met Grip app

Inzicht in uw financiën met de Grip app

Wilt u in het nieuwe jaar ook meer grip op uw geld krijgen? Met Grip ziet u in één oogopslag waar u uw geld aan uitgeeft. Handig ingedeeld naar categorie en per categorie kunt u een budget instellen. Grip is nu gratis te downloaden als bètaversie voor iOS 8 of hoger.

Stel hier uw vraag

icoon facebookVia Facebook
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 839 000 24. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.  

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Service & Contact

U kunt ons 24/7 bereiken via onze website, social media of telefonisch. Of kom langs bij een bankkantoor. Wilt u een rekening openen of een adviesgesprek op kantoor? Bel ons dan eerst voor een afspraak. 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Uw Financieel Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 zetten wij tussen eind januari en eind februari voor u klaar in Internet Bankieren. U krijgt een Bankmail zodra u dit overzicht kunt downloaden.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief