Naar de navigatie Naar de inhoud

40 procent van de Nederlanders heeft moeite om de huishoudelijke financiën bij te houden. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van het Nibud. Herkent u dit? Probeer dan eens de Grip app. Met Grip weet u precies waar uw geld naartoe gaat.

Sluiten
  • prive

ABN AMRO Bank

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.

Hoge hypotheekrente?

Betaalt u nu een hoge hypotheekrente? Bereken dan eens of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u is. Binnen 5 minuten weet u of de kosten opwegen tegen het voordeel van oversluiten.

Hypotheek oversluiten: wat kan het u opleveren?
Gratis zakelijke rekening

Gratis zakelijke rekening

Ondernemer zonder zakelijke rekening? Een zakelijke rekening is nu voor elke ondernemer het eerste jaar gratis, of u net gestart bent of al langer onderneemt. Ook uw online transacties zijn een jaar lang gratis.

Bericht als uw saldo verandert?

Met Betaalalerts krijgt u een melding zodra er iets op uw rekening verandert. Ga in de Mobiel Bankieren app naar 'Instellingen', zet 'Persoonlijke pushberichten' aan. Stel dan uw Betaalalert in. 

Bericht als uw saldo verandert? Stel een Betaalalert in

Stel hier uw vraag

Open een betaalrekening

En regel eenvoudig uw bankzaken online

betaalrekening openen
  • Al vanaf € 1,40 per maand
  • Altijd een pakket dat bij u past
  • Betaalpakket met creditcard is mogelijk