Naar de navigatie Naar de inhoud

Krijgt u vakantiegeld of belastingteruggave? Stort vóór 3 juli € 1.000,- op uw spaarrekening met de omschrijving 'zomersparen'. Dan maakt u kans op nog eens € 1.000,- extra! Speel zo vaak mee als u wilt. Veel geluk!

Sluiten
  • Home

ABN AMRO Bank

Stort € 1.000,- en maak kans op € 1.000,-

Ga deze zomer sparen

Stort € 1.000,- en maak kans op € 1.000,-

Stort vóór 1 juli  € 1.000,- op uw spaarrekening met de omschrijving 'zomersparen'. Dan maakt u kans op nog eens € 1.000,- extra! U kunt ook meedoen als u automatisch of nog niet spaart.

Hoe koopt u uw eerste huis?

Logisch dat u veel vragen heeft. Gelukkig zijn er ook genoeg antwoorden. Kijk maar eens: vanaf uw zoektocht naar een huis tot het moment dat u de sleutel in handen heeft.

Vol verlangen kijkt ze naar haar droomhuis
Man werkt aan een modelbootje samen met zijn kleinzoon

Uw reisverzekering binnen 2 minuten geregeld

Snel nog even een reisverzekering afsluiten? Deze heeft u al vanaf slechts € 1,02 per dag. Regel het online binnen 2 minuten. U ontvangt het verzekeringsbewijs direct in uw mailbox.

Meer keuze met BetaalGemak

Met de 3 nieuwe, voordelige pakketten van BetaalGemak kiest u zelf de extra's. Bijvoorbeeld een extra betaalrekening. Of een creditcard. Veranderen uw wensen? Dan kunt u eenvoudig wisselen.

Man bekijkt lampje in de bouwmarkt

Stel hier uw vraag

Advies


Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO helpen u hier graag bij. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 0024 (uitleg belkosten)

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief