Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO Bank

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.

Vul de spaarpot van uw kind

Van de ouders met kinderen tussen de 5 en 12 jaar heeft 77% een kinderspaarrekening (bron: Nibud). Open ook alvast een spaarrekening voor uw kind. Dan maakt het later een vliegende start.

Spaarrekening kind
Zakelijke rekening openen bij ABN AMRO

Zakelijke rekening nodig?

Ondernemer zonder zakelijke rekening? Dat komt goed uit! Onze zakelijke rekening is voor elke ondernemer het eerste jaar gratis; of u net gestart bent of al langer onderneemt. Voor de aanvraag hoeft u niet naar kantoor: dat kan eenvoudig online.

Aansprakelijk voor schade?

Uw spelende kind trapt een bal door de ruit van de buren? En de buurman houdt u hiervoor aansprakelijk? Geen zorgen. Met de Aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. Nú € 20 cadeau.

Voetbal vliegt door een ruit

Stel hier uw vraag

Uw spaargeld verdient beter

Ontdek de Spaarverslimmers

Spaarverslimmers

Met de huidige rente ligt uw spaargeld zo goed als stil. Dat is zonde. Gebruik het bijvoorbeeld om uw pensioen aan te vullen. Zo kunt u ook later nog blijven leven zoals u nu gewend bent.