Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw spaargeld verdient beter

Ontdek de Spaarverslimmers

Nu de spaarrente laag is, ligt uw spaargeld zo goed als stil. Daarom is het goed om te kijken naar alternatieven. Zo brengt u uw gespaarde geld weer in beweging.

Sluiten

ABN AMRO Bank

Spaarverslimmers

Uw spaargeld verdient beter

Ontdek de Spaarverslimmers

Met de huidige rente ligt uw spaargeld zo goed als stil. Dat is zonde. Gebruik het bijvoorbeeld om uw pensioen aan te vullen. Zo kunt u ook later nog blijven leven zoals u nu gewend bent.

Weet u precies wat u besteedt?

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft
En stel ligt in de zon in een hangmat. Zij willen er later net zo bij liggen. Daarom bouwen zij nu al vermogen op voor later.

Pensioenaanvulling

Tijdens uw pensioen heeft u tijd om te doen waar u zin in heeft. En met de Pensioenaanvulling zorgt u dat u er ook het geld voor heeft. U spaart met belastingvoordeel voor extra inkomen of pensioen.

Woonverzekeringen: stapelkorting

  • Tot maximaal € 105 cashback
  • Consumentenbond e-book '1001 reparaties in huis' cadeau 
  • Extra cashback als u meedoet met klantprogramma &Meer
Stapelkorting op ABN AMRO Woonverzekeringen

Stel hier uw vraag

Zakelijke rekening nodig?

Nu het eerste jaar gratis

Zakelijke rekening openen bij ABN AMRO

Ondernemer zonder zakelijke rekening? Dat komt goed uit! Onze zakelijke rekening is voor elke ondernemer het eerste jaar gratis; of u net gestart bent of al langer onderneemt. Voor de aanvraag hoeft u niet naar kantoor: dat kan eenvoudig online.