Naar de navigatie Naar de inhoud

Het moment van Martijn en Sara: groter wonen

-

Groter wonen

'Hoppa!' Met een harde plop ontkurkt Martijn de fles champagne. De halve inhoud van de fles vloeit over het tapijt. Sara lacht er hard om en geeft haar man daarna een kus. 'We've got it!' Zojuist hebben ze het koopcontract van hun nieuwe huis getekend. Het is een jaren '30 huis met veel originele elementen. Mooie plafonds, een granieten vloer in de gang en prachtige glas in lood ramen. Toen Martijn het huis op funda vond waren hij en Sara allebei direct verliefd.

Toch gingen er lange gesprekken vooraf aan dit besluit. Het vorige huis van Martijn en Sara was namelijk in waarde gedaald; er bleef een restschuld over. Toch hebben de twee besloten om hun droomhuis met een tuin op het zuiden te kopen. De aantrekkelijkheid van de huidige woningmarkt en de mogelijkheid om de restschuld mee te financieren zorgden ervoor dat de knoop werd doorgehakt.

De schuld die overblijft als de waarde van uw woning lager is dan de hypotheek op het moment dat u de hypotheek moet terugbetalen, meestal bij verkoop van de woning.

De komende tijd zal voor Martijn en Sara in het teken staan van klussen en verhuizen. Het doel is om nog deze zomer te kunnen genieten van de zon in de tuin op het zuiden. Met een strakke planning gaat dat ze vast en zeker lukken

Stel een vraag aan een adviseur

email facebook twitterVia e-mail
 Op Facebook
 Via Twitter

Verder praten over uw situatie


Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO helpen u hier graag bij. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Hypotheekadvies? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0900 - 8670 (uitleg belkosten)

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief