Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles over hypotheken vergelijken

Om de hypotheek te vinden die het beste bij u past, vergelijkt u natuurlijk. U beoordeelt verschillende aanbieders van hypotheken, hun offertes, hun tarieven en u gaat vast ook af op de ervaringen van anderen. Om het u makkelijker te maken, hebben we wat feiten voor u op een rij gezet.

Bij wie klopt u aan?

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Als u een hypotheek wilt afsluiten, kan dat direct bij een hypotheekverstrekker of via een tussenpersoon. Welk soort adviseur past bij u?

Hoeveel kost hypotheekadvies?

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Om uw vergelijking makkelijker te maken, staan de tarieven van onze verschillende soorten hypotheekadviezen bij elkaar. Het oriëntatiegesprek krijgt u altijd gratis.

Hoeveel tijd heeft u nodig?

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Afhankelijk van de tijd die u nodig heeft om de koop te sluiten, kiest u bij ABN AMRO eerst voor de Budget of Woning Hypotheek. Daarna kiest u uw hypotheekvorm, bijvoorbeeld de Annuïtaire Hypotheek.

Offertes vergelijken

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Waar let u op als u hypotheekoffertes van verschillende aanbieders vergelijkt? Ze verschillen vaak nogal. Vergelijken is makkelijker als u op een aantal vaste onderdelen van offertes let.

Reviews bekijken

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Bekijk de reviews van advieskeuze.nl eens als u nieuwsgierig bent naar de ervaringen van andere huizenkopers met onze adviseurs.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wilt u graag in gesprek over uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Vul het afspraakformulier in en een adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken.

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.