Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles over hypotheken vergelijken

Om de hypotheek te vinden die het beste bij u past, vergelijkt u natuurlijk. U beoordeelt verschillende aanbieders van hypotheken, hun offertes, hun tarieven en u gaat vast ook af op de ervaringen van anderen. Om het u makkelijker te maken, hebben we wat feiten voor u op een rij gezet.

Bij wie klopt u aan?

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Als u een hypotheek wilt afsluiten, kan dat direct bij een hypotheekverstrekker of via een tussenpersoon. Welk soort adviseur past bij u?

Hoeveel kost hypotheekadvies?

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Om uw vergelijking makkelijker te maken, staan de tarieven van onze verschillende soorten hypotheekadviezen bij elkaar. Het oriëntatiegesprek krijgt u altijd gratis.

Hoeveel tijd heeft u nodig?

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Afhankelijk van de tijd die u nodig heeft om de koop te sluiten, kiest u bij ABN AMRO eerst voor de Budget of Woning Hypotheek. Daarna kiest u uw hypotheekvorm, bijvoorbeeld de Annuïtaire Hypotheek.

Offertes vergelijken

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Waar let u op als u hypotheekoffertes van verschillende aanbieders vergelijkt? Ze verschillen vaak nogal. Vergelijken is makkelijker als u op een aantal vaste onderdelen van offertes let.

Reviews bekijken

hypotheek - kostenoverzicht - praxisbon

Bekijk de reviews van advieskeuze.nl eens als u nieuwsgierig bent naar de ervaringen van andere huizenkopers met onze adviseurs.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wilt u graag in gesprek over uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Vul het afspraakformulier in en een adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken.

Hypotheekadvies? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0900 - 8670 (uitleg belkosten)

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief