Naar de navigatie Naar de inhoud

Terugbetalen van uw lening

Hoe betaalt u uw lening terug?

U kunt uw lening op verschillende manieren terugbetalen. Dit noemen we de hypotheekvormen. U kiest een hypotheekvorm die bij u past. Of u kiest een combinatie van verschillende hypotheekvormen.

 
Stapel geld

Een hypotheekvorm die bij u past

Het geld dat u leent, betaalt u terug op de manier die bij u past. U kunt elke maand een deel terugbetalen. Of aan het eind van de looptijd de hele lening in één keer. U kunt ook sparen om de lening straks in één keer terug te betalen. De hypotheekadviseur helpt u graag bij uw keuze.

 

Kiest u voor zekerheid?

Wilt u een woning kopen en zeker weten dat u uw lening helemaal terugbetaalt? Kies dan voor een aflossingsvorm waarbij u de lening terugbetaalt of een bedrag spaart om terug te betalen.

Kiest u voor meer risico?

Vindt u het geen probleem dat u niet zeker weet of u uw lening helemaal terug kunt betalen? Bijvoorbeeld omdat u ander geld heeft waarmee u de lening kunt terugbetalen? Kies dan voor de Aflossingsvrije Hypotheek. U neemt risico, maar uw maandbedrag is lager.

 

Hypotheekvormen combineren

U kunt ook verschillende manieren van terugbetalen met elkaar combineren. Op die manier loopt u precies zoveel risico als bij u past. Bijvoorbeeld door een deel Bankspaar Hypotheek te combineren met met een deel Aflossingsvrije Hypotheek. Een adviseur kan u helpen bij het maken van de keuze.

Kies de beste lening

"Mijn vrouw en ik hebben een leuke woning op het oog. Precies wat we zoeken. Nu het geld nog. We hebben allebei geen verstand van hypotheken. Maar we weten wel wat we willen: genoeg geld overhouden om leuke dingen te doen bijvoorbeeld. Nu en natuurlijk ook als we wat ouder worden. De adviseur die we gisteren spraken begreep ons. We zijn er nog niet helemaal uit. Maar ik weet zeker dat hij ons kan helpen bij het kiezen van een goede hypotheek."

Hypotheekadvies? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0900 - 8670 (uitleg belkosten)

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief