Naar de navigatie Naar de inhoud

Als u een huis gaat kopen, helpen wij u graag op weg. Ook als u ZZP'er bent. Maak nu zelf al de eerste berekening. Een vrijblijvend oriëntatiegesprek is ook altijd mogelijk. Zo komt u te weten wat het kopen van een nieuw huis écht kost.

Op zoek naar een nieuw koophuis

Hoeveel kost dat huis écht?

Wilt u een huis kopen?

Antwoorden op uw hypotheekvragen

Als u een huis gaat kopen, helpen wij u graag op weg. Ook als u ZZP'er bent. Maak nu zelf al de eerste berekening. Een vrijblijvend oriëntatiegesprek is ook altijd mogelijk. Zo komt u te weten wat het kopen van een nieuw huis écht kost.

Kosten nieuw huis berekenen

Als u een huis koopt, betaalt u meer dan de aankoopprijs. U betaalt bijvoorbeeld ook de notaris, de taxatie en overdrachtsbelasting. Van al deze kosten heeft u met onze rekentool snel een compleet overzicht. Onafhankelijk onderzoeksbureau WUA! beoordeelt onze rekentool dan ook als de beste. Bereken zelf hoeveel een huis écht kost.

Heeft u een restschuld?

Houdt u bij de verkoop van uw huidige woning een restschuld over? Er bestaan verantwoorde manieren om uw restschuld mee te financieren met uw nieuwe huis. Zo is verhuizen naar uw droomhuis misschien toch mogelijk. Meer over restschuldfinanciering.

 
Nu 4 keer gratis vtwonen of Seasons bij een oriëntatiegesprek

Oriëntatiegesprek

Als u een huis wilt kopen, praat dan ook eens met een van onze adviseurs. Een oriëntatiegesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Het kan overdag en 's avonds, op een kantoor of via de webcam. U krijgt er nu gratis 4 keer vtwonen of Seasons bij cadeau (lees ook de actievoorwaarden).

 

Bent u ZZP'er?

Als u minstens 1 jaar werkt als ZZP'er, zijn er al mogelijkheden voor een hypotheek. Dus ook dan kan een eigen huis binnen uw bereik zijn. Daarover gaan we graag met u in gesprek. Zodat u weet hoeveel u kunt lenen. Hypotheek afsluiten als ZZP'er.

Als ZZP'er een hypotheek afsluiten

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief