Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw financiële toekomst

Uw financiële toekomst goed geregeld

Ook als u tevreden bent over uw huidige financiële situatie nu is zoals u gewend bent, is het toch goed alvast te denken aan uw financiële toekomst. Misschien denkt u aan gezinsuitbreiding of wilt u nu al uw pensioen voor later goed geregeld hebben.

Gezinsuitbreiding

Hoe bereiden wij ons financieel voor op gezinsuitbreiding?
Een kind krijgen is een groot feest, maar heeft ook financiële gevolgen. Misschien gaan u en uw partner minder werken of denkt u aan een groter huis. Uw inkomsten kunnen dalen en uw kosten stijgen. Denk bijvoorbeeld ook aan de kosten voor kinderopvang. Of voor later de kosten voor de studie van uw kind(eren).


De toekomst van uw kind
Verwacht u binnenkort gezinsuitbreiding? Dan is het goed om ook eens stil te staan bij geldzaken. Is uw kind automatisch meeverzekerd? En wat zijn uw financiële mogelijkheden om ruimer te gaan wonen? Bekijk waar u allemaal aan moet denken. 

Inkomen voor later

Wat kan ik regelen voor mijn pensioen?
Het is niet meer vanzelfsprekend dat werknemers genoeg pensioen krijgen als ze met pensioen gaan. Wie nu met pensioen gaat, krijgt waarschijnlijk minder pensioen dan vorige generaties. Dit komt doordat de pensioenregeling is vereenvoudigd. Verder vallen de beleggingsresultaten van de pensioenfondsen tegen.


Vragen over uw pensioen
De meeste Nederlanders ontvangen tijdens hun pensioen een AOW-uitkering: het basispensioen. Daarnaast bouwen veel mensen via hun werkgever pensioen op: het ouderdomspensioen. En zelf kunt u zorgen voor een aanvullend pensioen.

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief