Naar de navigatie Naar de inhoud

Webinar beleggingsrekeninghypotheek

Bekijk het webinar terug

Heeft u een hypotheek met een beleggingsrekening zoals een KapitaalGroei Hypotheek, Vermogenshypotheek, Meerkeuze Hypotheek of Woonbalans Hypotheek?  En bestaat de kans dat u het doelkapitaal met beleggen niet gaat halen? Op 4 oktober 2016 organiseerden wij een gratis webinar, met ideeën en oplossingen om uw doelkapitaal alsnog te realiseren. Bekijk de video van het webinar op uw gemak nog eens terug.

Een doelkapitaal is het vermogen dat u over een bepaalde periode wilt opbouwen. Bij een hypotheeklening is het vaak het bedrag dat u aan het einde van de looptijd van uw hypotheeklening nodig heeft om de lening terug te kunnen betalen.
 

Waar gaat het webinar over?

In het webinar wordt uitgelegd hoe een beleggingsrekeninghypotheek werkt. U ziet verder hoe de 'restschuldscan' werkt en u krijgt informatie over mogelijke oplossingen om uw doelkapitaal te halen zoals extra aflossen, omzetten of bijstorten.

Nog vragen? Gratis oriëntatiegesprek!

Heeft u na het bekijken van het webinar nog vragen en wilt u advies over uw persoonlijke situatie?
Maak dan online een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek of bel 0900 - 92 10 (gebruikelijke belkosten).

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.