Naar de navigatie Naar de inhoud

Bereken uw maximale hypotheek via chat op Facebook

Chat met robot Patrick

Eenvoudig en snel weten hoeveel u kunt lenen voor het kopen van een huis? Doe dan mee met een unieke proef van 3 maanden. Onze chatbot Patrick stelt u een paar vragen via Facebook Messenger en berekent uw maximale hypotheek. Geef daarna uw mening. Zo kunnen we samen de chatbot verbeteren!

Registreer uw smartphone of tablet.
 

Wat houdt de proef precies in?

Online uw maximale hypotheek berekenen is natuurlijk niet nieuw bij ABN AMRO. Dit kunt u namelijk ook al zelf via de website, 24/7, zonder kantoor- en wachttijden. Wat wél nieuw is, is dat het nu mogelijk is via een snellere en eenvoudigere manier. U krijgt dezelfde vragen als op de website, maar dan 1 voor 1 via chat, van onze robot Patrick. Zo ziet u nóg sneller hoeveel u maximaal kunt lenen voor de aankoop van een nieuwe woning. Probeer dit vanaf 4 april, 3 maanden lang, zelf uit. Daarna gaan we met uw mening aan de slag om de chatbot verder te verbeteren.
Doe mee en ervaar of chatbot Patrick uw maximale hypotheek goed kan berekenen en of u dat een gebruiksvriendelijke en makkelijke manier vindt.

Wat houdt de chatbot in?

Een chatbot is een 'geautomatiseerde gesprekspartner', die u alleen die vragen stelt die op u van toepassing zijn. Hij staat 24/7 tot uw dienst. Daarnaast kan een chatbot u direct helpen zonder dat u zelf naar de informatie op zoek hoeft. Een soort persoonlijke assistent dus.
Patrick kan u echter (nog) niet voorzien van inhoudelijk advies omtrent hypotheken. Buiten de vragen die hij u stelt kan hij (nog) geen andere vragen beantwoorden.
Heeft u na het berekenen van uw maximale hypotheek nog vragen? Of wilt u graag persoonlijk contact over een hypotheek? Dat kan natuurlijk altijd.
Neem contact op met een van onze adviseurs (0900 – 86 70) of maak een afspraak.

Veelgestelde vragen

 • Patrick staat op Facebook, waar worden mijn gegevens opgeslagen?

  Wanneer u gebruik maakt van deze Chatbot herkent Facebook u als gebruiker van Facebook. ABN AMRO ontvangt geen persoonsgegevens van Facebook. Voor de persoonsgegevens die Facebook verzamelt en gebruikt, verwijzen wij naar de Privacyverklaring van Facebook

 • Wat doet Facebook met mijn persoonsgegevens?

  Om exact te weten wat Facebook doet met uw gegevens, verwijzen we u door naar de Privacyverklaring van Facebook. Wilt u liever niet via Facebook een hypotheekberekening laten maken, bereken dan zelf online uw maximale hypotheek.

 • Kan ik na afloop een echte hypotheekadviseur spreken?

  Natuurlijk kan dat! Aan het eind van het gesprek met chatbot Patrick, ontvangt u een oriëntatierapport en een persoonlijke code die u kunt meenemen naar een adviseur. Met de persoonlijke code heeft de adviseur direct de gegevens bij de hand die u net heeft ingevuld.  De adviseur gebruikt deze gegevens om uw oriëntatierapport te verwerken. Neem contact op met een van onze adviseurs via 0900 – 86 70 of maak een afspraak.

 • Wat gebeurt er na dit experiment?

  Na dit experiment gaat de chatbot offline, gaan we de resultaten reviewen en vervolgstappen bepalen! 
Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief