Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw online hypotheekaanvraag

afbeelding_Hypotheek aanvragen

Online uw hypotheekaanvraag starten

Wilt u online uw hypotheekaanvraag starten? Doorloop dan eerst onderstaande 4 stappen. Zo kan uw adviseur gelijk aan de slag met uw wensen. Dat scheelt veel tijd tijdens het gesprek. 
Als u alleen uw documenten wilt uploaden, om zo goed voorbereid uw hypotheekgesprek in te gaan? Dan is alleen 3e stap voor u belangrijk. 

 
Ontslagvergoeding

Zet uw adviseur alvast aan het werk.

  • Direct uw salarisstrook uploaden
  • Uw adviseur weet wat u wilt
  • Online uw aanvraag volgen

De stappen voor u op een rij

Vanaf het berekenen van uw hypotheek tot het uploaden van uw documenten. We hebben de stappen voor u op een rij gezet.

stap 1

Hypotheek berekenen
  • U start met het berekenen van uw maximale hypotheek. Door het invullen van uw gegevens krijgt u snel een idee hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandbedrag is. Vul de 5 stappen in om uw hypotheek te berekenen.

Dit is het bedrag dat u elke maand ontvangt of moet betalen.

stap 2

Afspraak maken
  • Kies na het berekenen van uw maximale hypotheek, voor het maken van een afspraak. Ga naar direct inloggen en vul uw gegevens in. Wij bellen u zo snel voor het maken van een afspraak.

stap 3

Documenten uploaden
  • Voordat u het gratis oriëntatiegesprek heeft, ontvangen wij graag uw salarisstrook. Deze kunt u uploaden nadat u een berekening heeft gemaakt en heeft gekozen voor het maken van een afspraak. U mag altijd meer documenten uploaden zoals uw werkgeversverklaring of het taxatierapport. Zo kan de adviseur zich optimaal voorbereiden op het gesprek. Uw documenten gebruiken we alleen voor uw oriëntatiegesprekken en voor uw hypotheekofferte. De privacyvoorwaarden van de bank zijn van toepassing.

stap 4

Hoe gaat uw hypotheekaanvraag verder?
  • Na het oriëntatiegesprek kunt u kiezen of u uw hypotheek daadwerkelijk bij ABN AMRO afsluit. U kunt dan de aanvraag online volgen, alle gevraagde documenten eenvoudig uploaden en uw adviesrapport en offerte online terugvinden.

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.