Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw online hypotheekaanvraag

Welk deel van uw hypotheekaanvraag kan online?

Met het online hypotheekaanvraag dossier start u zelf uw hypotheekaanvraag. Bereken alvast hoeveel u kunt lenen, maak online een afspraak en upload de benodigde documenten. Zo helpt u de adviseur met de voorbereiding. Dat scheelt heel veel tijd. Hieronder hebben we de stappen voor u op een rij gezet.

stap 1

Hypotheek berekenen
  • Uw online hypotheekaanvraag start met het berekenen van uw maximale hypotheek. Zo krijgt u snel een idee hoeveel u kunt lenen en wat uw maandlasten zijn.

stap 2

Afspraak maken
  • Wilt u een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek of een hypotheekadvies? Kies dan na het berekenen van uw maximale hypotheek, voor het maken van een afspraak. Vul het afspraakformulier in. Zodra we deze hebben ontvangen, bellen wij u voor het maken van een afspraak.

stap 3

Documenten uploaden
  • Voordat u het gratis oriëntatiegesprek heeft, ontvangen wij graag uw salarisstrook. Deze kunt u uploaden nadat u een een berekening heeft gemaakt en heeft gekozen voor het maken van een afspraak. U mag altijd meer documenten uploaden zoals uw werkgeversverklaring of het taxatierapport. Zo kan de adviseur zich optimaal voorbereiden op het gesprek. Uw documenten gebruiken we alleen voor uw oriëntatiegesprekken en voor uw hypotheekofferte. De privacyvoorwaarden van de bank zijn van toepassing.

Hypotheek met advies en zonder advies

Heeft u een berekening gemaakt voor de aankoop van uw huis? En weet u nog niet of u een hypotheek met of zonder advies wilt aanvragen? Dan kunt u de gevraagde documenten gewoon uploaden als voorbereiding op uw gratis oriëntatiegesprek. U zit dan nog nergens aan vast.

 

Mijn hypotheekaanvraag dossier

Heeft u uw hypotheek al berekend of wilt u meer documenten uploaden? Open dan uw hypotheekaanvraag dossier. 

 

Hoe gaat uw hypotheekaanvraag verder?

Na het oriëntatiegesprek kunt u kiezen of u uw hypotheek daadwerkelijk bij ABN AMRO afsluit. Hiervoor krijgt u een adviesofferte die u tekent. Daarna gaan we met uw hypotheek aan de slag. Uiteraard heeft u in deze fase intensief contact met uw hypotheekadviseur. Heeft u vragen over uw hypotheekaanvraag? Stel die dan gerust aan uw adviseur met wie u contact heeft gehad.

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.