Naar de navigatie Naar de inhoud

Huis bezichtigen?

Woning bezichtigen? Hier moet u aan denken

Om een huis op de juiste manier te bezichtigen heeft u heel wat informatie nodig. Maar als u er rondloopt, moet het ook goed voelen. Gaat u daarna een stap verder en denkt u aan het uitbrengen van een bod? Zorg dan dat u weet wat eventuele gebreken zijn, waarvoor een echt ingrijpende verbouwing nodig is. Denk hierbij aan de fundering, de draagconstructie en het dak, maar ook aan vervuiling van de grond. Een bouwkundige- of bouwtechnische keuring vooraf is daarom altijd een goed idee.

Woning bezichtigen? Neem een expert mee

Icoon voor de Huizenkijker App

Bezichtig uw toekomstige huis of appartement met de gratis Huizenkijker app. Altijd en overal bij de hand op uw iPhone of Android telefoon. De app helpt u de juiste vragen te stellen aan de verkoper of de makelaar. Van de bezichtiging maakt u eenvoudig een rapport met foto's. Handig om later nog eens te bekijken. Bent u geen klant bij ABN AMRO? Ook dan kunt u de app gebruiken.

Open Huizen Dag

Man en vrouw kijken samen in huis dat te koop staat

Op zaterdag 1 april 2017 organiseert NVM weer de Open Huizen Dag. Wilt u een huis kopen? Met deze tips weet u zeker dat u niets vergeet als u een huis bezichtigt.

Nieuwbouw of bestaande bouw?

Twijfelt u nog tussen een bestaand huis en een nieuwbouwwoning? Naast de kosten zijn er meer verschillen. Kosten koper of vrij op naam? Wel of geen taxatierapport? We hebben alles voor u op een rij gezet.

Manieren om uw huis onder de aandacht te brengen

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief