Naar de navigatie Naar de inhoud

Hulpmiddelen eerste koopwoning

Stel kijkt naar een woning die te koop staat

Hulp bij het vinden van uw eerste huis

Als starter op de huizenmarkt kunt u wel een beetje ondersteuning gebruiken. Goede hulpmiddelen zijn voor u onmisbaar bij het uitkiezen van het juiste huis. En die hebben we voor u. De Huizenkijker app en de handleiding 'Uw eerste koopwoning' bieden we u gratis aan.

 

Gratis huizenkijker app

U weet natuurlijk dat u kritisch moet kijken bij het bezichtigen van een huis. Maar waar moet u precies op letten? En welke vragen u moet stellen aan de verkoper? Download de gratis Huizenkijker app voor Android en/of iPhone en u weet het precies.  U bezichtigt de woning dan als een expert.

Een woning kopen: waar krijgt u mee te maken?

In de brochure ‘Wonen’ leest u wat er bij het kopen van een huis komt kijken. U kunt de brochure bestellen 0900 - 92 10 (gebruikelijke belkosten). Dan ontvangt u de brochure zo snel mogelijk per post. U kunt de brochure ook eenvoudig hier downloaden.

 

Wat is die woning eigenlijk waard?

U heeft een woning op het oog. Wilt u weten wat de woning waard is en of de vraagprijs wel klopt? Een taxateur kan de waarde bepalen. Via uw adviseur kunt  voordelig een taxateur of notaris inschakelen. Dan voldoet het taxatierapport gelijk aan de juiste eisen. Dat is belangrijk als u bij ons een hypotheek wilt afsluiten.

Hypotheken-abc

Een hypotheek afsluiten is best ingewikkeld. U krijgt veel informatie. De hypotheektermen zijn soms niet helemaal duidelijk. Een handig hulpmiddel is het 'hypotheken-abc'. Daarin vindt u een duidelijke uitleg van alle hypotheekbegrippen.

Hypotheekadvies? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0900 - 8670 (uitleg belkosten)

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief