Naar de navigatie Naar de inhoud

Hoe vindt u onze hypotheekinformatie?

Laat ons weten wat u zoekt

Op zoek naar een hypotheek? En heeft u de informatie kunnen vinden die u zocht? En is deze begrijpelijk genoeg? Wij willen graag dat u snel en makkelijk vindt wat u nodig heeft. En dat u bent geholpen met de informatie die u heeft gevonden.

Daarom werken wij voortdurend aan de vindbaarheid van onze hypotheekinformatie. Dit doen wij door te kijken waarnaar u op zoek bent. Zowel in onze interne zoekmachine als op internet, via bijvoorbeeld google. Vervolgens passen wij de informatie op deze website daar op aan. Ook brengen we de informatie graag zo begrijpelijk mogelijk, bijvoorbeeld door termen uit te leggen in ons Hypotheken ABC.

Kunt u toch niet vinden waarnaar u op zoek bent? Of bent u niet tevreden over de inhoud? Laat het ons dan weten. Zo helpen wij elkaar en kunnen wij nog beter vindbaar maken, waarnaar u op zoek bent!

Stel een vraag via de zoekmachine

Door het typen van een vraag in het zoekveld hieronder, zoekt u informatie binnen deze website. Typ 1 hele zin voor het beste zoekresultaat. Gebruik geen persoonlijke gegevens in uw vraag, zoals uw rekeningnummer.
Toch niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten. Zo verbeteren wij continu onze vindbaarheid.

Stel hier uw vraag

ABN AMRO best vindbare hypothekenwebsite

Nummer 1 op vindbaarheid

In maart hield WUA! een onderzoek naar het online aanvragen van een hypotheek. Daarbij eindigde ABN AMRO op een gedeelde 2e plaats. Een enorme verbetering ten opzichte van het onderzoek uit 2015, waarbij ABN AMRO op een 4e plaats eindigde.
Voor wat betreft vindbaarheid komt ABN AMRO het beste uit de bus met een vindbaarheid van 56%. Van de respondenten die ABN AMRO hebben weten te vinden gaat 53% door om zich te verdiepen. Dat is het hoogste percentage van alle andere aanbieders.

 

Wat is WUA!?

WUA! is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat bedrijven en organisaties helpt hun websites te verbeteren. WUA! kijkt daarbij vooral naar de ervaring van de gebruikers. Zo hield dit onderzoeksbureau in maart 2016 de Web Performance Scan naar het online aanvragen van een hypotheek.

Wat hield het onderzoek in?

200 potentiële klanten keken naar vindbaarheid, look & feel van verschillende websites, aanbod en merk. Ook werd onderzocht of de respondenten doorgaan op een bepaalde website om zich verder te verdiepen.

Heeft u nog vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0900 - 8670  ( uitleg belkosten )

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.