Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw voormalige Fortishypotheek

U hoeft niks te doen als de administratie van uw Fortishypotheek naar ABN AMRO gaat.

Uw hypotheekadministratie gaat over naar het ABN AMRO systeem

Heeft u in het verleden een hypotheek afgesloten bij Fortis? Sinds de samenvoeging van Fortis en ABN AMRO in 2010, beheert ABN AMRO uw hypotheek. Hiervoor maken we tot nu toe gebruik van het voormalige Fortis administratiesysteem. Wij gaan voor al onze hypotheken gebruikmaken van het ABN AMRO systeem. Lees op deze pagina wat dat voor uw hypotheek betekent.

 

Waarom wordt uw hypotheek overgezet naar het systeem van ABN AMRO?

Wij gaan voor de administratie van al onze hypotheken gebruikmaken van het ABN AMRO systeem. Dit helpt ons sneller en eenvoudiger te werken en onze online dienstverlening verder uit te breiden. Zo kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn.

De administratie van uw oud-Fortis hypotheek

Het maandbedrag voor de leningdelen van uw hypotheek worden voortaan op de 1e werkdag van de maand afgeschreven van uw betaalrekening.
De rentevaste periodes beginnen en eindigen voortaan ook op de 1e werkdag van de maand.

 

Heeft u een Krediethypotheek?

Uw Krediethypotheekrekening wordt vanaf 14 november 2016 omgezet naar een betaalrekening. Geld opnemen uit de Krediethypotheek of geld terugbetalen, doet u vanaf dan via 'Mijn Hypotheek' in Internet Bankieren. U heeft daarvoor een betaalrekening met pinpas en toegang tot Internet Bankieren nodig. Dat vraagt u eenvoudig gratis online aan.

Heeft u een Vermogenshypotheek?

Uw Vermogenshypotheek wordt vanaf 14 november 2016 omgezet in een Krediethypotheek. Geld opnemen of geld terugbetalen, doet u dan niet meer via de papieren formulieren 'Opdracht tot overboeking', maar eenvoudig en sneller via 'Mijn Hypotheek' in Internet Bankieren. Dat vraagt u eenvoudig gratis online aan.

Heeft u nog vragen? Bel van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 tot 17.30 uur.

020 - 517 62 93

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief