Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw voormalige Fortishypotheek

U hoeft niks te doen als de administratie van uw Fortishypotheek naar ABN AMRO gaat.

Uw hypotheekadministratie gaat over naar het ABN AMRO systeem

Heeft u in het verleden een hypotheek afgesloten bij Fortis? Sinds de samenvoeging van Fortis en ABN AMRO in 2010, beheert ABN AMRO uw hypotheek. Hiervoor maken we tot nu toe gebruik van het voormalige Fortis administratiesysteem. Wij gaan voor al onze hypotheken gebruikmaken van het ABN AMRO systeem. Lees op deze pagina wat dat voor uw hypotheek betekent.

 

Wanneer wordt de eerstvolgende maandtermijn geïncasseerd?

De maandtermijn wordt op de eerste werkdag van de maand van uw rekening afgeschreven. De betaling heeft dan betrekking op de lopende maand.

 

Beheer nu zelf uw hypotheek in Internet Bankieren

Wij gaan voor de administratie van al onze hypotheken gebruikmaken van het ABN AMRO systeem. Zo kunnen wij sneller en eenvoudiger werken en onze online dienstverlening verder uitbreiden. Zo zijn wij u in de toekomst nog beter van dienst, maar u kunt vooral nu zelf meer online regelen. Zo bekijkt u via Internet Bankieren op elk gewenst moment uw hypotheek. Ook kunt u zelf bijvoorbeeld extra aflossen of uw hypotheekrente laten aanpassen.

Wat verandert er aan uw hypotheek?

De belangrijkste veranderingen:

  • Uw hypotheek heet vanaf nu Woninghypotheek of Budgethypotheek. Ook kan het zijn dat de naam van de hypotheekvorm verandert.
  • De IBAN, het incassant-ID en het machtigingskenmerk van de bank is gewijzigd. U betaalt het termijnbedrag van uw hypotheek daardoor voortaan aan een ander rekeningnummer. En bij incasso ziet u daardoor een nieuw incassant-ID en machtigingskenmerk staan.
  • Als u verschillende hypotheken heeft voor hetzelfde onderpand, zijn deze nu samengevoegd tot één hypotheek met één leningnummer.
 

Heeft u een Krediethypotheek?

Uw Krediethypotheekrekening is sinds 14 november 2016 omgezet naar een betaalrekening. Geld opnemen uit de Krediethypotheek of geld terugbetalen, doet u sindsdien via 'Mijn Hypotheek' in Internet Bankieren. U heeft daarvoor een betaalrekening met pinpas en toegang tot Internet Bankieren nodig. Dat vraagt u eenvoudig gratis online aan.

Heeft u een Vermogenshypotheek?

Uw Vermogenshypotheek is sinds 14 november 2016 omgezet in een Krediethypotheek. Geld opnemen of geld terugbetalen, doet u sindsdien niet meer via de papieren formulieren 'Opdracht tot overboeking', maar eenvoudig via 'Mijn Hypotheek' in Internet Bankieren. Dat vraagt u eenvoudig gratis online aan.

Heeft u nog vragen? Bel van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 tot 17.30 uur.

020 - 517 60 35

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief