Naar de navigatie Naar de inhoud

Actievoorwaarden online game ABN AMRO WTT 2016

 1. Deze actie wordt georganiseerd door ABN AMRO (ABN AMRO Bank N.V., Gustav Mahlerlaan  10 te Amsterdam).

 2. De voorwaarden zijn van toepassing op deze actie. De actie loopt van 19 januari 2016 tot en met 11 februari 2016. Per week is er 1 winnaar voor de kids line-up en 1 weekwinnaar voor  2 VIP-kaarten. 6x per week is er een winnaar voor 2 reguliere toegangskaarten. Er zijn in totaal 8 weekwinnaars (4 voor de kids-line-up en 4 voor de 2 VIP-kaarten en 21 dagwinnaars. Actieweken lopen van 19 tot en met 24 januari, van 25 tot en met 31 januari, van 1 tot en met 7 februari en van 8 tot en met 11 februari.

 3. Om mee te kunnen doen aan de actie, moet het digitale spel worden gespeeld. De (week)winnaar is degene die in die week de hoogste score heeft gehaald in 1 spel. Bij gelijkspel wordt de winnaar bepaald via loting door een onafhankelijk persoon. Daarover is geen correspondentie mogelijk. De winnaar hoort telefonisch en per e-mail of hij/zij gewonnen heeft.
  Kinderen tussen de 6 en 9 jaar die in staat zijn om zelfstandig de instructies op te volgen tijdens de kids line-up (het veld oplopen met een tennisser) maken kans op 1 plaats in deze kids line-up. Per week wint degene die de hoogste score heeft gehaald deze prijs. De actie loopt 4 weken, er zijn dus 4 verschillende winnaars, 1 per week.
  Kinderen ouder dan 9 jaar en volwassen deelnemers maken kans op 2 VIP-kaarten(weekprijs: de hoogste weekscore) of reguliere tickets (de hoogste dagscore).Iedere deelnemer kan meerdere keren deelnemen aan deze actie. Een deelnemer kan maar één keer winnen. Een dagwinnaar mag nog wel deelnemen, maar kan geen dagwinnaar meer zijn. Als een dagwinnaar op een andere dag opnieuw de hoogste dagscore heeft, wordt de nummer 2 van die dag uitgeroepen tot dagwinnaar.

 4. ABN AMRO zal de gegevens die worden verstrekt alleen gebruiken voor deze actie.

 5. De prijs kan niet ingewisseld worden voor geld.

 6. Als je onder de 18 jaar bent, mag je alleen meedoen als je ouders/verzorgers dit goed vinden. Je moet dus eerst toestemming aan je ouders vragen.

 7. ABN AMRO zal de prijs enkel en alleen overhandigen aan de rechtmatige winnaar zoals hierboven bepaald, met uitsluiting van elke derde. Elke twijfel aangaande de identiteit van de winnaar en/of het eerlijk behalen van de winnende score zal leiden tot uitsluiting van deelname en/of intrekking van de prijs, zonder dat terzake enige compensatie kan geëist worden door de deelnemer.

 8. ABN AMRO is niet aansprakelijk voor door een deelnemer geleden verlies of schade, die te maken heeft met het deelnemen aan de actie.

 9. Een exemplaar van deze actievoorwaarden is digitaal beschikbaar op de website van het online spel.

 10. Klachten over deze actie? Stuur die naar ABN AMRO Afdeling Klachtenmanagement (AA1416), Postbus 283, 1000 EA  Amsterdam.

 11. ABN AMRO mag de actie altijd wijzigen of stopzetten.

 12. De actie wordt beheerst door het Nederlandse recht.

Optimale dienstverlening:
ABN AMRO streeft naar een optimale dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent. Neem in dat geval contact op met uw ABN AMRO vestiging, kijk op www.abnamro.nl/klachtenregeling of bel 0900 - 00 24 (uitleg tarieven) U kunt ook de brochure 'Alles naar wens?' opvragen, waarin u leest hoe u opmerkingen, suggesties of een klacht kenbaar kunt maken.

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief