Naar de navigatie Naar de inhoud

Kenmerken &Meer

Alles over &Meer

&Meer is het klantprogramma van ABN AMRO. Het biedt deelnemers verschillende voordelen, zonder kosten of verplichtingen.

Aanmelden

Als klant bij ABN AMRO kunt u zich aanmelden via de &Meer app voor iOS of Android of via Internet Bankieren. Lees verder over online aanmelden.

Voor wie

&Meer is bedoeld voor deelnemers van 18 jaar of ouder, met particuliere bankzaken bij ABN AMRO. Voor Private Banking klanten en voor zakelijke klanten is deelname aan &Meer nog niet mogelijk.

Aanbiedingen bij de bank

U krijgt de beste aanbiedingen voor producten en services van ABN AMRO. Deze wisselen regelmatig.

Korting bij winkels

Bij wekelijks wisselende winkels én bij evenementen krijgt u de beste korting van het moment.

Voordeel op uw betaalpakket

U krijgt elke maand 10% (Zilver) of 20% (Goud) van de kosten van elk betaalpakket terug. Dit bedrag ontvangt u automatisch op de rekening waarvan u de kosten van uw betaalpakket betaalt, steeds in de laatste week van de volgende maand. Krijgt u al korting op de kosten van uw betaalpakket? Of is een betaalpakket voor u gratis? Dan geldt dit voordeel niet.

Extraatje voor uw spaargeld

Vanaf € 500 spaargeld ontvangt u elk kwartaal tot € 1 (Zilver) of tot € 2 (Goud). Het precieze bedrag hangt af van het totale, vrij opneembare spaarbedrag op al uw spaarrekeningen bij elkaar opgeteld, en van uw voordeelniveau. Het bedrag wordt berekend op 31 maart, 30 juni, 30 september en 31 december. In de laatste week van de maand erna stort &Meer dit automatisch op een spaarrekening waarvan uw geld vrij opneembaar is.

Dit voordeel geldt ook voor gezamenlijke spaarrekeningen. Het te ontvangen bedrag hangt af van het totale spaarbedrag van de gezamenlijke spaarrekeningen bij elkaar opgeteld. Het bedrag hangt ook af van het hoogste voordeelniveau onder de rekeninghouders.

Uw totale spaargeld Zilver Goud
€ 500 tot € 5.000 € 0,25 € 0,50
€ 5.000 tot € 10.000 € 0,50 € 1
Vanaf € 10.000 € 1 € 2

Deze spaarrekeningen tellen mee. (pdf, 29kB)

Extraatje voor het spaargeld van uw kind

Doet u mee met &Meer en staat er meer dan € 500 op de ABN AMRO spaarrekening van uw kind? Dan ontvangt uw kind op die rekening een extraatje, ook als het zelf geen deelnemer van &Meer is. Het precieze bedrag wordt bepaald door het hoogste voordeelniveau onder de ouder(s). Het spaargeld van het kind telt niet mee voor de hoogte van het spaarbedrag van de ouder(s).

Uw &Meer overzicht

Al uw voordelen vindt u in de &Meer app. Ook in Internet Bankieren vindt u via Tools (een groot deel van) de aanbiedingen en (onder Afschriften) uw Vergoedingenoverzicht met ontvangen bedragen. Voor een gezamenlijke rekening of voor kinderen met een eigen rekening vindt u daar ook een Vergoedingenoverzicht. Zodra u uw eerste bedrag van &Meer heeft ontvangen is uw Vergoedingenoverzicht in Internet Bankieren beschikbaar.

Zilver of Goud

&Meer heeft twee voordeelniveaus: Zilver en Goud. Met producten uit 1 tot en met 4 soorten bankzaken bij ABN AMRO heeft u de voordelen van Zilver. Bij producten uit 5 of meer soorten bankzaken bij ons krijgt u de voordelen van Goud.

Soorten bankzaken

Producten uit deze soorten bankzaken tellen mee voor uw voordeelniveau:


- Mobiel Bankieren


- Betaalrekening


- Betaallimiet (rood kunnen staan)


- Spaarrekening


- Lening


- Hypotheek


- Schadeverzekering


- Vervoer en verkeer


- Banksparen en pensioen


- Kapitaal- en levensverzekering


- Beleggingen


- Kinderrekening


Bekijk alle bankzaken per soort (pdf, 52kB) 

Van Zilver naar Goud

Heeft u de voordelen van Zilver? Als u 5 of meer verschillende soorten bankzaken bij ons gaat regelen, dan profiteert u vanaf de volgende maand van de voordelen van Goud.

Van Goud naar Zilver

Heeft u de voordelen van Goud? Als u 4 of minder verschillende soorten bankzaken bij ons gaat regelen, dan houdt u de voordelen van Goud. In de &Meer app wordt vanaf de volgende maand mogelijk voordeelniveau Zilver getoond.

Privacy

Wij houden ons altijd aan de privacyregels. Dat betekent dat we uw persoonlijke - en betaalgegevens niet delen met de (web)winkels. Andersom delen deze (web)winkels uw gegevens niet met ons.
Lees de ABN AMRO privacy regels

Voorwaarden van &Meer

Lees de voorwaarden van het ABN AMRO Klantprogramma.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan 24/7 voor u klaar. Bel ons: 0900 - 0024 (gebruikelijke belkosten).

Afmelden

Afmelden kan door het afmeldformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen. U vindt dit formulier na aanmelden onderaan uw &Meer overzicht in Internet Bankieren op abnamro.nl.

Ik ben geen klant meer

Bent u niet langer klant van ABN AMRO? Dan stopt uw &Meer deelname. Uw automatische voordelen stoppen. U krijgt ook niet meer de beste aanbiedingen bij ABN AMRO of bij winkels en evenementen.

Heeft u vragen?
Wij staan 24/7 voor u klaar.

0900 - 0024 (lokaal tarief)

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.