&Meer stopt

Dit betekent het voor u

Op 20 september 2019 stopt ABN AMRO met het &Meer Klantprogramma. Bent u &Meer deelnemer en heeft u een vraag? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Vragen over &Meer

Het aantal deelnemers aan &Meer neemt steeds verder af. Daarom hebben we besloten te stoppen met het klantprogramma.

U krijgt het bankvoordeel dat u heeft opgebouwd op uw betaalrekening, op de manier die u van ons gewend bent. De laatste betaling is in oktober 2019.

Nee, het voordeel dat u via het &Meer Klantprogramma krijgt op uw betaalpakket en/of spaargeld stopt 20 september 2019.

Nee, er komt geen ander klantprogramma. Dat betekent niet dat we stoppen met kortingsacties en aanbiedingen op producten. Als ABN AMRO klant kunt u gewoon deelnemen aan deze acties.

Dit kan tot 1 september 2019. Let op: als u de app verwijdert, kunt u niet meer bij de kortingscodes. Laat de app dus op uw telefoon staan als u de kortingscodes nog wilt gebruiken. U kunt de app niet opnieuw downloaden.

Dit verschilt per actie.

  • Philips: geldig t/m 31 augustus 2019
  • Kooduu: geldig t/m 31 augutus 2019
  • HP: geldig t/m 31 augustus 2019
  • Fletcher Hotels: geldig t/m 31 augustus (overnachting kan plaatsvinden t/m 31 december 2019)

Als u de app verwijdert kunt u niet meer bij de kortingscodes. Laat de app tot 1 september op uw telefoon staan als u de kortingscodes nog wilt gebruiken. Hierna kunt u de app verwijderen.

Nee, het is niet meer mogelijk om de app te downloaden.

U ziet dan uw totaal ontvangen voordeel sinds deelname. Verder kunt u na 1 september niets meer doen in de app. U kunt de app dus gewoon verwijderen van uw telefoon.