Naar de navigatie Naar de inhoud

Eerste baan


Met je eerste baan is je studiefinanciering vervangen door salaris. Misschien kun je alvast een vast bedrag per maand sparen voor een grote uitgave straks. Of heb je een auto nodig en wil je nog een jaar tegen studententarieven lenen? Bekijk hieronder waar je allemaal aan moet denken bij een eerste baan.

Vraag een Privé Pakket aan!

Het Privé Pakket biedt alles wat  je op financieel gebied nodig hebt. Het pakket is laag geprijsd en hog gewaardeerd door de Consumentenbond. Het biedt je ook voordeel.

Privé Pakket

Met een Privé Pakket regel je voor slechts € 3,25 per maand gemakkelijk en voordelig je dagelijkse bankzaken. Je krijgt ook een creditcard zonder extra kosten en korting op je reisverzekering.

Regel je verzekeringen

Heb je je verzekeringen al geregeld? Als je bijvoorbeeld een auto gaat kopen, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. En als je je salaris uitgeeft aan nieuwe meubels vergeet dan niet je inboedelverzekering te verhogen. Dat kost je maar een paar euro per maand meer.

Autoverzekering

Je eerste baan, je eerste salaris en misschien ook wel je eerste auto. Met de Autoverzekering van ABN AMRO ben je verzekerd tegen schade die je met je auto veroorzaakt aan anderen. Je kunt deze verzekering uitbreiden om ook schade aan je eigen auto te verzekeren. Want dat kan natuurlijk ook gebeuren.

Inboedelverzekering

Met de Inboedelverzekering verzeker je je mooie meubels en kleding binnenshuis. Maar je kunt ook je dure spullen buitenshuis verzekeren, bijvoorbeeld je smartphone. Dat is wel zo’n prettig idee.

Sparen

Je bent net begonnen met werken. Dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan je pensioen. Toch kan het verstandig zijn dat je je er bijtijds in verdiept. Als je nu regelmatig een klein bedrag opzij zet, geniet je later van een onbezorgde oude dag! Uiteraard bepaal je zelf of je maandelijks wilt sparen. Of een keer een maand wilt overslaan.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief