Naar de navigatie Naar de inhoud

Bouw aan uw toekomst met een betaalpakket van ABN AMRO

Maak de sprong!

Van oud tot jong, maak de sprong! Of u nu aan het begin van uw carrière staat, een huis koopt, kinderen krijgt, digitaal de wereld rondshopt, of een echte wereldreis maakt, de betaalpakketten van ABN AMRO helpen u hierbij. Bouwen aan uw toekomst begint hier. Maak een vliegende start met een voordelig betaalpakket van BetaalGemak. Kies het pakket dat het beste past bij de sprong die u nu maakt in uw leven.

Sprong naar een nieuwe baan

Staat u aan het begin van uw carrière, of maakt u net de sprong naar een geweldige nieuwe baan? Bent u ambitieus, gedreven en kijkt u altijd vooruit? Dan wilt u ook een bankrekening die bij u past. Met een betaalpakket van ABN AMRO bent u goed voorbereid. Complete betaalpakketten, gericht op de toekomst. Bankieren zonder zorgen met een betaalrekening en betaalpas tegen lage kosten. Altijd op de hoogte van uw uitgaven met de door klanten hoog gewaardeerde Mobiel Bankieren app.

Sprong naar uw nieuwe baan

De wereld aan uw voeten

Sprong vooruit

U heeft er lang voor gespaard en nu waagt u de sprong in het diepe met een fantastische wereldreis. Andere landen, nieuwe culturen, vreemde gebruiken. Spannend! Met een BetaalGemak pakket van ABN AMRO zet u direct de eerste stap. Met BetaalGemak Extra heeft u een bankrekening, betaalpas en Mobiel Bankieren. En een betrouwbare creditcard die u overal ter wereld kunt gebruiken. Gaat u samen op reis? Dan is BetaalGemak Max misschien wel iets voor u. Standaard voorzien van 2 betaalpassen en 2 Gold Cards. Bij alle creditcards krijgt u standaard diverse handige verzekeringen.

Sprong naar uw nieuwe huis

De financiering is rond, het papierwerk geregeld en de afspraak voor de overdracht bij de notaris staat in uw agenda. Nog even en dan krijgt u de sleutels van uw nieuwe woning. En dan aan de slag met de verbouwing. In uw hoofd heeft u uw huis al tientallen keren ingericht. De komende tijd mag u veel leuke inkopen gaan doen. Dan is wel zo handig om een betaalrekening te hebben waar u geen omkijken naar heeft. Een bankrekening met een betaalpas en misschien die handige creditcard. Even wat overboeken als u voor de kassa van de bouwmarkt staat? Dat is zo gedaan met de uitstekende Mobiel Bankieren app. Maakt u samen de sprong naar een nieuwe woning? Geef dan eenvoudig tijdens de aanvraag van uw pakket aan dat u een rekening op twee namen wilt openen. Dat is BetaalGemak.

Sprong naar uw nieuwe woning

Kies uw betaalpakket

U opent een bankrekening altijd in een BetaalGemak pakket. Bij elk pakket krijgt u altijd een bankrekening, betaalpas en Internet en Mobiel bankieren.


Maak uw keuze
Budget: 
BetaalGemak
Standaard
 
Compleet: 
BetaalGemak
Extra
 
Luxe: 
BetaalGemak
Max
Met 1 betaalpas: € 1,40  per maand
€ 3,15  per maand
€ 5,80  per maand
Via &Meer klantprogramma  Tot 20% terug Tot 20% terug Tot 20% terug
Met 2 betaalpassen: € 2,98 per maand € 3,75 per maand € 5,80  per maand 
Betaalrekening met betaalpas vinkje_groen_klein vinkje_groen_klein vinkje_groen_klein
Internet en Mobiel Bankieren vinkje_groen_klein vinkje_groen_klein vinkje_groen_klein
Spaarrekening vinkje_groen_klein
vinkje_groen_klein
vinkje_groen_klein
Credit Card
vinkje_groen_klein
 
Tot 5 extra betaalrekeningen vinkje_groen_klein
vinkje_groen_klein
25 betaalalerts per maand vinkje_groen_klein
vinkje_groen_klein
2e betaalpas
vinkje_groen_klein
2 Gold Cards vinkje_groen_klein
Stand-By Service vinkje_groen_klein
Rente op één betaalrekening vinkje_groen_klein
button - direct aanvragen - gecentreerd 166 pixels
       meer informatie
button - direct aanvragen - gecentreerd 166 pixels
       meer informatie
button - direct aanvragen - gecentreerd 166 pixels
       meer informatie

Komt u er niet helemaal uit? Gebruik de pakket keuzehulp. Binnen 1 minuut weet u welk pakket het beste bij u past.

Betaalalerts zijn berichten die u per sms of e-mail ontvangt als er iets verandert op uw betaalrekening.
Met de Stand-By Service bent u na 1 telefoontje geholpen na diefstal of verlies van uw geregistreerde passen, creditcards, paspoorten, mobiele telefoons en andere belangrijke zaken. Door ze te blokkeren en waar mogelijk nieuwe aan te vragen (bijvoorbeeld een betaalpas).

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.