Naar de navigatie Naar de inhoud

Maak kans op een clinic bij Ajax of de Euro Hockey League

Een unieke sportclinic voor uw kind

Wilt u iets bijzonders doen in het paasweekend? Ga samen met uw zoon of dochter naar de ABN AMRO Future Cup bij Ajax op 16 of 17 april of naar de Euro Hockey League op 17 april. Maak vóór 20 maart 2017 € 5,- over naar de Jongerengroeirekening van uw kind. Voeg in de omschrijving 'Ajax' of 'EHL' toe. U maakt kans op toegang tot de wedstrijden, een unieke voetbal- of hockeyclinic voor uw kind én een interessante presentatie voor uzelf. Winnaars krijgen rond 22 maart via Bankmail bericht.
 • Voor de sportclinic bij de ABN AMRO Future Cup zijn in totaal 160 plekken beschikbaar (160 kinderen met één ouder).
 • Voor de sportclinic bij de Euro Hockey League zijn in totaal 100 plekken beschikbaar (100 kinderen met één ouder).

Maak kans op toegang Future Cup & unieke voetbalclinic

De ABN AMRO Future Cup is een vriendschappelijk internationaal toernooi voor jonge topspelers dat ieder jaar door Ajax in Amsterdam wordt georganiseerd. Meedoen is simpel: maak € 5,- over op de Jongerengroeirekening van uw kind en zet in de omschrijving 'Ajax'.

 
Maak kans op een sportclinic

U maakt kans op:
 • Toegang tot de wedstrijden
 • Voetbalclinic door Arno Splinter (oud Ajacied) en Ajax trainers voor uw kind. Deze clinic is speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
 • Presentatie voor uzelf over talentontwikkeling van kinderen door de Ajax Coaching Academy
 • Consumptiebonnen voor drankjes en lunch.
Let op! Houd uw Bankmail in de gaten. Rond 22 maart krijgen winnaars bericht.

Maak kans op toegang Euro Hockey League & unieke hockeyclinic

De Euro Hockey League staat voor spectaculair hockey en innovatie met de beste spelers van de wereld. Meedoen is simpel: maak € 5,- over op de Jongerengroeirekening van uw kind en zet in de omschrijving 'EHL'.

 

U maakt kans op:
 • Toegang tot de wedstrijden
 • Hockeyclinic door één van de topspelers voor uw kind. Deze clinic is speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
 • Presentatie voor uzelf door Kim Lammers over talentontwikkeling van kinderen
 • Consumptiebonnen voor drankjes en lunch.
Let op! Houd uw Bankmail in de gaten. Rond 22 maart krijgen winnaars bericht.

Maak kans op een bezoek aan de ehl
Gratis betaal- en spaarrekening voor jongeren

Nog geen Jongerengroeirekening?

Van A-diploma tot B-rijbewijs, de Jongerengroeirekening groeit mee uw kind mee. De gratis ABN AMRO Jongerengroeirekening is er voor alle jongeren tot 18 jaar.
 • Gratis betaal- én spaarrekening
 • Ouder kan limiet verlagen, roodstand niet mogelijk
 • Gratis betaalalerts
 • Inclusief rente bij een positief saldo

Betaalalerts zijn berichten die u per sms of e-mail ontvangt als er iets verandert op uw betaalrekening.
Is hetzelfde als kredietlimiet. Het bedrag dat u maximaal kunt rood staan of opnemen van uw rekening.

ABN AMRO Future Cup

De ABN AMRO Future Cup is een vriendschappelijk internationaal toernooi voor O17 elftallen. Dit wordt ieder jaar georganiseerd in het Paasweekend op het Ajax sportcomplex De Toekomst. Ajax is organisator van het toernooi dat in 2010 voor het eerst werd gespeeld. ABN AMRO is naamgever van het toernooi.

De ABN AMRO Future Cup 2017 wordt gespeeld van zaterdag 15 april t/m maandag 17 april 2017. Naast Ajax komen topclubs Anderlecht, Arsenal, Real Madrid, Bayern Munchen en Paris Saint-Germain naar De Toekomst. Tijdens de ABN AMRO Future Cup kunt u de helden van de toekomst zien spelen. Wilt u  hierbij aanwezig zijn? Doe een overboeking naar de jongerengroeirekening met omschrijving 'Ajax' en u maakt kans op toegang + clinic van Arno Splinter op zondag 16 april of maandag 17 april.

Euro Hockey League

De Euro Hockey League (EHL) staat voor spectaculair hockey en innovatie. Het is de 'Champions League' van het hockey, met de beste spelers van de wereld die actief zijn tijdens het toernooi. Voor Nederland strijden Amsterdam, Oranje Rood en Kampong mee! Op 14 t/m 17 april 2017 strijden de overgebleven 16 teams in Eindhoven om een plek bij de laatste vier.

Wilt u hierbij met uw kind aanwezig zijn? Doe een overboeking naar de jongerengroeirekening met omschrijving 'EHL' en u maakt kans op toegang + clinic tijdens de Euro Hockey League op maandag 17 april. Heeft uw zoon of dochter nog geen Jongerengroeirekening? Vraag deze dan direct aan.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Een groot bedrag overboeken?

Regel het zelf met Internet Bankieren of app

Geld overmaken terwijl via uw mobiel of tablet

Best spannend, zo'n groot bedrag betalen. Aan de notaris, bijvoorbeeld. Toch hoeft u daarvoor niet naar een kantoor. Want met Internet Bankieren of via de app kunt u zelf overboeken tot wel € 250.000. Makkelijk en veilig.