Veelgestelde vragen over betalen

Vragen over betalen

• Hoe boek ik geld over naar een eigen rekening?

Selecteer een rekening in het overzicht. Wilt u vanaf een spaarrekening overboeken? Ga dan naar 'overboeken'. U ziet een lijst van uw eigen rekeningen. Selecteer uw eigen rekening waarnaar u wilt overboeken.

Als u wilt overboeken vanaf een betaalrekening, klikt u rechts op de knop 'adresboek'. Het adresboek klapt uit. Bovenaan kiest u 'eigen rekeningen' en selecteert u een rekening door erop te klikken.

• Welke soorten overboekingen kan ik doen?

Als u bent ingelogd, komt u in het overzicht van uw rekeningen. Klik hier op de gele knop 'nieuwe overboeking'. Daarna kunt u de volgende overboekingen doen.

Binnen Nederland

• Normale overboeking (ook naar uw eigen rekening)

• Acceptgiro

• Spoedoverboeking

• Overboeking inplannen

• Periodieke overboeking

Naar het buitenland

• SEPA-overboeking. Deze overboeking kunt u doen naar de meeste landen in Europa.

• Boekt u geld over naar een ander land, bijvoorbeeld naar de VS of China? Dan doet u dit via de knop 'Wereldoverboeking'.

• U kunt nog geen periodieke overboeking of spoedoverboeking buiten Nederland doen.

• Waarom zie ik de responscode niet wanneer ik een betaling wil verzenden?

Als u in het scherm 'Opdracht verzenden' de responscode niet ziet staan, komt dit door de grootte van de tekst zoals die is ingesteld in uw browser. Wijzigt u de grootte van de tekst naar 'normaal' om de responscode zichtbaar te krijgen. Bekijk de instructies per browser.

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

De paraplu met wolkendesign die u krijgt bij een creditcardaanvraag

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.