Naar de navigatie Naar de inhoud

Digitale versie van het Financieel Jaaroverzicht

Vragen over de digitale versie van het Financieel Jaaroverzicht

 • Waarom heb ik geen Financieel Jaaroverzicht op papier ontvangen?

  Als u toegang heeft tot Internet Bankieren krijgt u het Financieel Jaaroverzicht digitaal. U kunt het Financieel Jaaroverzicht zelf afdrukken. U kunt bij ons ook een papieren kopie aanvragen. U betaalt hiervoor € 5,50.

  U krijgt een papieren versie van uw Financieel Jaaroverzicht als u alle rekeningafschriften nog op papier krijgt, of als u nog geen toegang tot Internet Bankieren heeft.

 • Hoe kan ik het milieu sparen door de papieren versie van het Financieel Jaaroverzicht stop te zetten?

  U regelt dit eenvoudig via Internet Bankieren. Lees meer over het stopzetten van bankafschriften op papier. Heeft u een rekening met uw partner? Let er dan op dat u voor beiden de papieren rekeningafschriften stopzet.

 • Waarom kan ik het Financieel Jaaroverzicht niet goed printen?

  Krijgt u een afdruk met zwarte vlakken uit de printer? Om een goede afdruk te maken van een PDF, heeft u het programma 'Adobe Acrobat Reader' nodig.

  Sla eerst uw Financieel Jaaroverzicht op en open daarna het bestand met het programma 'Adobe Acrobat Reader'. Hiermee kunt u uw overzicht zonder problemen printen.

 • Hoe komt het dat ik in Internet Bankieren verschillende Financieel Jaaroverzichten zie staan?

  Het is mogelijk dat er voor u verschillende Financieel Jaaroverzichten zijn gemaakt, omdat er verschillen zitten in de naam van uw producten en diensten. De gegevens kunnen dan niet worden gecombineerd. Het is ook mogelijk dat u bevoegd bent voor anderen binnen Internet Bankieren, bijvoorbeeld voor uw partner, ouder(s) e.d. U kunt dan ook hun Financieel Jaaroverzicht bekijken.

 • Hoe kan het dat ik per post Financieel Jaaroverzichten ontvang maar deze niet allemaal zie in Internet Bankieren?

  Alle Financieel Jaaroverzichten worden ook digitaal aangemaakt. U heeft via Internet Bankieren toegang tot de digitale Financieel Jaaroverzichten als u daarvoor bevoegd bent. Neem contact op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) om uw bevoegdheden binnen Internet Bankieren te wijzigen.

 • Hoe kan het dat op mijn belastingaangifte andere gegevens staan dan op mijn Financieel Jaaroverzicht?

  De Belastingdienst is verantwoordelijk voor het tonen van de juiste gegevens. U kunt op de website van de Belastingdienst kijken bij de veelgestelde vragen. Ziet u uw vraag daar niet tussen? Bel dan met de Belastingtelefoon: 0800 - 05 43 (gratis).

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 02 47 (uitleg tarieven)

Uw Financieel Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 zetten wij tussen eind januari en eind februari voor u klaar in Internet Bankieren. U krijgt een Bankmail zodra u dit overzicht kunt downloaden.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief