Naar de navigatie Naar de inhoud

Bankafschrift afdrukken

Zelf printen of bij ons opvragen

Via Internet Bankieren kunt u zelf uw rekeningafschriften printen. Wilt u eenmalig een kopie van rekeningafschriften of overzichten op bankpapier ontvangen? Ook dat is mogelijk. Hieraan zijn kosten verbonden. Hieronder staan alle mogelijkheden.

Via Internet Bankieren

Bent u op zoek naar een bepaald afschrift? Het snelste is om dit afschrift op te zoeken in Internet Bankieren. U hoeft dan niets te betalen.

Via een online formulier

Heeft u geen Internet Bankieren? Dan kunt u gebruikmaken van het online formulier om een kopie van een rekeningafschrift op te vragen. Uw aanvraag wordt binnen 2 werkdagen afgehandeld. U betaalt € 5,50 per rekeningafschrift.

Via de telefoon

Heeft u geen Internet Bankieren? Dan kunt u telefonisch via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) een kopie van een bankafschrift opvragen. U betaalt € 5,50 per rekeningafschrift.

Via een bankkantoor

Uiteraard kunt u ook naar een bankkantoor om een kopie van een bankafschrift op te vragen. U betaalt € 5,50 per rekeningafschrift.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Stand-By Service

Tas ergens laten staan? Geen paniek!

Stand By Service

Uw tas in de trein laten staan? Met de Stand-By Service regelt u de belangrijkste zaken met 1 telefoontje. Uw passen blokkeren bijvoorbeeld. En wij vragen direct nieuwe aan als dat kan.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief