Naar de navigatie Naar de inhoud

Bankafschrift afdrukken

Zelf printen of bij ons opvragen

Via Internet Bankieren kunt u zelf uw rekeningafschriften printen. Wilt u eenmalig een kopie van rekeningafschriften of overzichten op bankpapier ontvangen? Ook dat is mogelijk. Hieraan zijn kosten verbonden. Hieronder staan alle mogelijkheden.

Via Internet Bankieren

Bent u op zoek naar een bepaald afschrift? Het snelste is om dit afschrift op te zoeken in Internet Bankieren. U hoeft dan niets te betalen.

Via een online formulier

Heeft u geen Internet Bankieren? Dan kunt u gebruikmaken van het online formulier om een kopie van een rekeningafschrift op te vragen. Uw aanvraag wordt binnen 2 werkdagen afgehandeld. U betaalt € 5,50 per rekeningafschrift.

Via de telefoon

Heeft u geen Internet Bankieren? Dan kunt u telefonisch via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) een kopie van een bankafschrift opvragen. U betaalt € 5,50 per rekeningafschrift.

Via een bankkantoor

Uiteraard kunt u ook naar een bankkantoor om een kopie van een bankafschrift op te vragen. U betaalt € 5,50 per rekeningafschrift.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Contactloos betalen met uw telefoon

Betalen met uw telefoon

Heeft u uw telefoon vaker bij de hand dan uw portemonnee? Dan is de Wallet app echt iets voor u. Met deze app betaalt u contactloos met uw Android-telefoon. Gemakkelijk en supersnel.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief